Hlavní navigace

Televize Public expanduje do mobilů

4. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
4. 6. 2010

TV Public je dalším programem, který se snaží svézt na vlně zájmu o sledování televize prostřednictvím mobilních telefonů. Nevyužívá přitom sice populárního iPhonu od společnosti Apple, ale takzvaných push-videí, která nasazuje od 1. června. Co se týká pořadů, prozatím jde o tři – Cyklotoulky; Uvař, co umíš! a Re-play.

První z pořadů mohou objednat zájemci v podobě dvou videí týdně, stejné by to mělo být i u formátu Zdeňka Podhůrského. Pořad Re-Play je vyráběn ve čtyřech videích týdně, která informují o novinkách v oblasti počítačových her. Přidanou hodnotou uživatelům naší mobilní distribuční sítě jsou nejen jasné, stručné, cílené a využitelné informace, ale také motivační soutěže, které pro tento segment připravujeme, uvedla výkonná ředitelka stanice Renata Pešková. V této oblasti chce Public dále posilovat, a to o pořady s tematikou vaření, nákupů, módy a lifestylu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).