Hlavní navigace

Názory k článku Televizi Pětka zná měsíc po zahájení vysílání 62 procent diváků. Vede u nich Buřtcajk

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2012 11:01

    bez přezdívky

    K nám do miniměsta také dorazila propagace na Ivetu mířící za Slavíkem na Pětce, ale na "detaily" ohledně možnosti příjmu zapomněli. Zbytečně vyhozené peníze. Klasický příklad české polovičatosti. Nehledě na to, že Iveta míří zatím jen k vyprodané prosincové Lucerně. :)

  • 19. 11. 2012 12:19

    palermo67

    Hlavní je to, že Pětka má měsíc po zahájení v rekl. bloku 11ks reklam,které vysílá Nova i Prima. O tom si mohl třeba Barrandov nechat jen zdát. Asi se všichni budeme oficiální sledovanosti divit.....

  • 19. 11. 2012 12:25

    xsc

    To, že vysílají reklamy jako největší TV, moc neznamená. Takové reklamy dnes běží i na kabelových kanálech. Důležitá je cena za tu relamu a ta bude nesrovnatelná.

  • 19. 11. 2012 14:37

    bez přezdívky

    Tak Pětka není úplně špatná, baví mě Buřtcajk, sice některé scénky jsou docela trapné, ale třeba tahle Izerova parodie na Vlado Štancla je vyvedená. Občas se podívám na Shit-parádu, která vysílá to nejhorší z youtube, Praha žije! Viděl jsem ten pořad s Bartošovou, to je fakt nuda, mohli tam třeba sehrát pokus o sebevraždu, nebo jí opít, takhle to nemá žádný děj, jen samé nepřesvědčivé kecy, jak je Ivetka v pohodě. Koule... čekal jsem trochu drsnější politickou satiru, ale zase se mi líbí, že to jde živě, a Šmoldas působí inteligentně a dá se poslouchat. Potom ještě ta balírna... když je tam nějaká hezká holka, tak se podívám. Jen jsem chtěl napsat, že na tu bídu, která panuje v DVB-T, se na Pětku dá docela koukat. Vlastně u mě zabrala místo po Metropolu, jejž už vůbec nesleduji. A ještě se dá na Pětce ocenit, že vysílá v muxu3, tudíž jsem neměl problém ji naladit. Což se třeba o Fandovi říci nedá, ačkoliv se tady na Praze 5 zvýšila síla signálu na 50, skoro stále přesahují bitové chyby 2000 a mux4 je nedívatelný. A kvůli pár zápasům Gambrinus ligy zase nechci volat odborníka a kupovat novou anténu.

  • 25. 11. 2012 14:57

    bez přezdívky

    No ja nevím... Programy přibejvaj ale obsah?... každýmu dle jeho gusta... Já nejsem sportovní nadšenec, takže Fanda s odkladištěm NOVA repríz mne nic neříká a Pohoda je zpestření Rockovou muzikou co tu chyběla ale též pořád dokola pár písniček... Šlágr též nemusím ale pro generaci co zažila tzv. lidovky, ať je jim přáno je mít... Peterka kdysi za starého režimu byl poslouchatelný ale teď ty jeho pokusy na satiru....Vždyť máme dálkové ovladače a nikdo nikoho nenutí mít oči na šťopkách jen na jednom programu...Teď zpět k 5tce... Nevím, zdá se mi, že je nějak přebulvarizováno... Hlavně díky konkurenční Primě z níž čerpají inspiraci... Izer? teda fakt trapárny ač oceňuji jeho imitátorskou snahu ale na jiný komedianty nemá ani náhodou... To už je lepší v tomhle Barandov či kdysi Hron s P.Rychlým...... Šmodlajz se tak uhihňaně jak „pečící kamna“ snaží ale jinak ty keci co tam jsou, no nic moc... Ano jsou lidé co nejsou technicky nadaní a pokud nemají přijímač který si automatikou změny v již naladěném kmitočtu ( patřičného MUXu ) hlídá, tak o novinkách neví, či to neumí naladit…. Nové vysílací frekvence se musí buďto projedst celé kmitočtové pásmo 21 – 69k čímž se rozhází předvolby anebo pokud to lze tak naskenovat jen určitý kmitočtový kanál… Jo MUX4 i tady u nás jde z Rakovníka nestabilně občas je vypnutý úplně či drasticky klesne síla signálu a chyby lítají též nahoru dolu ale to je asi tím, že nemohu víc natočit doleva neboť mi to barák neumožňuje... Jedu na Plzeňský Krašov, německý Ochsenkopf, Jáchymovský Klínovec a Jedlovku z Chomutova... protože nemám okno na Ústí které se né všude přes hornatý terém dostávají na celý severozápad a Teplice... V některých barácích mají i vaše Pražské MUX 1,2,3,4 + regionální4 s Metropolí a NOE... a to jsme 100km od vás...

  • 19. 11. 2012 10:27

    bez přezdívky

    Spousta lidí ani stále neví, že stačí opět proskenovat set-top-box a nalézt novou Pětku. Žádná mediální informace a masáž bohužel neproběhla a také se nejedná o fenomén Šlágr, kdy opravdu díky díře na trhu a zájmu seniorů se šuškanda odehrávala takřka během jednoho dne a věděli to všichni senioři. I když na všech dálnicích vidím u nás bilboardy na Pětku, ještě chvilku to potvrvá. Nebo s dnešním skenováním kvůli Šlágru nebo skenováním za měsíc kvůli Prima Zoom lidé zjistí, že Pětka je tu taky :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).