Hlavní navigace

Televizní tipy DigiZone.cz: Terapie, Špína Londýna a fotbal Litva - Česko

11. 10. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Autor: 115393
11. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý všední den odpoledne vám nabídneme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

Druhým dílem dnes ve 20:00 hod. na prémiovém filmovém kanálu HBO a HBO HD pokračuje první původní český seriál Terapie. Půlhodinka sezení s psychologem, kterého ztvárnil Karel Roden, navazuje na předchozí pilotní část a úvodní díl, ale diváci, kteří je neviděli, se v ději neztratí: každou část lze sledovat i samostatně, má uzavřený děj. Terapii nabízí HBO každý všední den od 20 hodin.

Fotbaloví fandové si dnes večer od 20:45 hod. určitě nenechají ujít přenos kvalifikačního zápasu na Euro 2012 Litva – Česko. Přenos z litevského Vilniusu nabídne sportovní kanál ČT 4, a bude jej možné sledovat i prostřednictvím aplikací na chytrých telefonech a tabletech. Skončit by měl krátce přes 23:00 hod.

Milovníci válečných dokumentů si jistě nenechají ujít seriál Druhá světová válka v barvě, jehož pátý díl od 21:00 hod. nabídne placený kanál Viasat History. Část nazvaná Peklo pod rudým sluncem popisuje 7. prosinec 1941, kdy Japonsko vstoupilo útokem na Pearl Harbor do druhé světové války. Unikátní a velmi kvalitní dobové záběry se v tomto seriálu často objevují vůbec poprvé.

Audrey Tautou (vpravo) ve filmu Špína Londýna (Foto: Miramax Films)

MMF24

Filmoví fanoušci by si zcela jistě neměli nechat ujít snímek Špína Londýna (VB, 2002)Audrey Tautou v hlavní roli, který od 22:30 hod. nabídne placený kabelový a satelitní kanál Filmbox HD. Příběh ilegálních imigrantů v britské metropoli popisuje rizika, jaká musejí denně podstupovat lidé, kteří se do Británie dostali nelegálně a snaží se zde zařídit nový život.

Pokud jste příznivci thrillerů a zároveň reality show, možná vás zaujme dokument Nejhorší zvířecí noční můry, který od 22:50 hod. nabídne placený kanál Animal Planet. Jeho tvůrci slibují reálné scény útoku žraloka na plavce, kterému dravec utrhne nohu, nebo rychlý zásah záchranářů, kteří podají protijed oběti bodnutí pavouka sklípkana.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).