Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Četník a mimozemšťané, Dlouhá míle nebo My 2

3. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: čt
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • TV Barrandov, 20:15 – komedie Četník a mimozemšťané – Svérázní četníci ze Saint Tropez se tentokrát musejí vypořádat s návštěvou z vesmíru. Návštěvníci na sebe ale mohou vzít libovolnou podobu, na druhou stranu pijí olej a duní, když se na ně zaklepe. Začíná bláznivá komedie plná omylů, přehmatů a stížností řádných občanů, kterým svérázné četnické metody boje proti vesmírným vetřelcům nejsou zrovna po chuti. (Le Gendarme et les extra-terrestres, Francie, 1979)

  • ČT art, 20:20 – drama Bratři Karamazovi 1/3 – Vztah tří bratrů k osudu, lásce a Bohu v psychologickém dramatu podle románu F. M. Dostojevského. Film s původním dabingem v režii K. M. Walló. (Bratya Karamazovy, Sovětský svaz, 1969)

BRAND24

  • JOJ Family, 21:15 – sportovní seriál Dlouhá míle (1/6) – Mistru Evropy Ondřeji Veseckému se nedaří a dostává se stále více z formy. K tomu se přidávají i starosti v soukromém životě a alkohol. Vše vyústí v zákaz činnosti a odchod z vrcholového sportu. Šestidílný seriál Jiřího Adamce ukazuje, jak je těžké vrátit se znovu na vrchol a vyhrávat. Jak se může rivalita a neustálé vzájemné napadání ve sportovním klubu změnit v obrovské přátelství. (Československo, 1989)

  • ČT2, 21:50 – romantické drama My 2 – Milostný příběh ze současného velkoměsta. Třicetiletá Ema (Jana Plodková) na útěku od manžela zakotví uprostřed noci u svého kadeřníka Tonyho (Ondřej Nosálek), kterého skoro nezná. Postupně se sbližují a jejich přátelství se mění v hlubší vztah, přestože Tonyho nespoutaný život je pro Emu často těžko pochopitelný. Tony je totiž gay. (Česko, 2014)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).