Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Evropská liga, hokejová Liga mistrů a Jak dostat tatínka…

21. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Slovak Sport 1, 19:30 – hokejová Liga mistrů: Köln – Košice – Ze základní části přinese Slovak Sport více než 30 přímých přenosů se zastoupením českých a slovenských týmů jako HC Košice, Sparta Praha, HC PSG Zlín, Bílí Tygři Liberec a řady dalších. První zápas týmu HC Košice bude vysílán na Slovak Sport.TV 1, která je dostupná na celém Slovensku v DVB-T a pro českého diváka v DVB-T Regionální síti 8 s více než 54% pokrytím populace.

  • ČT Sport, 19:50 – PEC Zwolle – AC Sparta Praha – Přímý přenos utkání 4. předkola Evropské ligy UEFA

  • ČT 24, 20:05 – 25 let od sametové revoluce – Výročí okupace z roku 1968 a násilného potlačení demonstrací v roce 1969 bylo vždy příležitostí k protirežimním protestům. Jak tomu bylo v roce 1989?

BRAND24

  • Nova, 20:20 – komedie Jak dostat tatínka do polepšovny – Když se Luboš dozvěděl, že Vašek je jeho syn, hodlá mu vynahradit všechen ztracený čas. Hned první letní prázdniny chtějí strávit společně. Anna balí kufry a těší se na klidnou dovolenou, během které si chce hlavně odpočinout. Její představy se ale s realitou dost rozcházejí. Československá komedie (1978)

  • Nova Cinema, 22:00 – drama Hnízdo neřesti – V polovině sedmdesátých let si nedaleko Rena Charlie Bontempo a jeho manželka otevřeli první legální erotický podnik známý jako Hnízdo neřesti. Po letech se z Grace stala stárnoucí žena, která je pro své holky tak trochu mámou a Charlie váženým občanem, který svými penězi ovládá nejen podnikatele v okolí, ale i politiky a policii. Americké drama (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).