Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Evropská liga UEFA, Ozvěny mrtvých a Hledejte Antonyho

8. 11. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:45 – FC Viktoria Plzeň – Hapoel Tel Aviv - Přímý přenos fotbalového utkání Evropské ligy UEFA
  • CS Film, 20:00 – divadelní představení Víkend s Krauzovou - Premiéra divadelního představení hudební komedie Víkend s Krauzovou se konala 9. května 1995 v pronajatém sále divadla Komedie, protože Semafor byl v tou dobou bez budovy. Po úspěchu představení Každý má svého Leona napsal Jiří Suchý obdobné postavenou hru, ovšem nyní autorskou, nikoliv převzatou z Broadwaye. Šlo o komorní hru pro tři herce, prodejce pouzder (Jiří Suchý) jede na víkend se svou svéráznou zaměstnankyní Sylvií Krausovou, kterou hodlá vyhodit z práce. Ta se ho ovšem rozhodne svést, aby ji nevyhodil. Režie této hry se ujal Ladislav Smoljak. Česká hudební komedie (2000)
  • ČT Sport, 20:45 – Kirjat Šmona FC – AC Sparta Praha - Přímý přenos utkání Evropské ligy UEFA a ohlédnutí za dalšími zápasy čtvrtého hracího dne
  • Filmbox, 22:40 – mysteriózní hororový thriller Ozvěny mrtvých - Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. Americký mysteriózní hororový thriller (1999)
  • ČT 1, 23:45 – romantický krimi thriller a drama Hledejte Antonyho - Genius přes praní špinavých peněz Antony Zimmer má v patách policii z celého světa. Nikdo sice netuší, jak vypadá, ale policajt Arkeman má velkou výhodu před ostatními – ví, že Zimmer bude riskovat všechno, jen aby se mohl znovu setkat s Chiare. Aby Chiara zmátla policii, namátkou si vybere Francise a chová se jakoby šlo o Zimmera. Francis tak zažívá svou noční můru, kdy po něm jdou snad úplně všichni. Co však Chiara ani Francis netuší, že jsou pouze figurky šachové partie. Francouzský romantický krimi thriller a drama (2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).