Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Evropská liga UEFA, Rambo: První krev a Válka gangů

14. 3. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, ČT Sport HD; 20:45 – Fenerbahce Istanbul – FC Viktoria Plzeň - Přímý přenos utkání Evropské ligy UEFA
  • Fanda, Fanda HD; 20:50 – Chelsea FC – Steaua Bukurešť - Přímý přenos fotbalového utkání Evropské ligy UEFA
  • Nova Cinema, 21:50 – akční drama Válka gangů - Chinatown, New York. Detektiv Nick Chen je jedním z nejlepších místních policejních důstojníků a první Číňan, který se na toto místo vůbec dostal. Jeho úkol není snadný, má udržovat křehký mír v Čínské čtvrti, který je neustále ohrožován válkou mezi Triádami a ještě nebezpečnějšími Draky. Chenovým partnerem se stává Danny Wallace. Společně mají docílit toho, aby teroristická organizace Draků neovládla newyorský obchod s drogami. Jenže jsou i jiné možnosti, jak policii zabránit v tom, aby odvedla dobrou práci. Korupce je přece stará jako lidstvo samo. Americké akční drama (1999)
  • Prima Cool, 22:20 – akční drama Rambo: První krev - Voják americké armády John Rambo (Sylvester Stallone) se po letech vrací z pekla vietnamské války zpět do své vlasti. Ale politická situace se mezitím změnila, mladý muž se setkává jen s nepochopením a jednoho dne je šerifem malého podhorského městečka (Brian Dennehy) zatčen pro potulku a odveden na místní policejní stanici. Podaří se mu však utéct a v nedalekých horách svádí se svými pronásledovateli nelítostný boj o holý život. Americké akční drama (1982)
  • TV Barrandov, 23:20 – psychologický thriller Zločin - Ashley, mladá žena elektrikáře Vincenta, je nalezena zavražděná ve svém bytě. Avšak ani tři roky po události nedokázala policie identifikovat pachatele a Vincent, posedlý touhou po pomstě, tak musí v pátrání pokračovat na vlastní pěst. Francouzsko-americký psychologický thriller (2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).