Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: FC Slovan Liberec – Udinese, Diamantová liga a Armageddon

29. 8. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:50 – FC Slovan Liberec – Udinese – Přímý přenos zápasu Evropské Ligy UEFA
  • ČT Sport, 20:00 – IAAF Diamond League 2013/Curych – Přímý přenos závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků
  • STV 1, 21:40 – romantické drama Armáda v sukních - Stellu, Ag a Prue spojuje jejich mládí, za normálních okolností by se však jejich cesty zřejmě nikdy nesešly. Jenomže nejsou normální okolnosti. Píše se rok 1941, zuří válka a každý jen trochu schopný mladý muž odchází do boje. Na jejich místo do stodol, chlévů a na pole musí nastoupit dívky, které až dosud neměly o venkově téměř žádnou představu. Většina z nich – jak se přiznává Prue – do této chvíle viděla krávu jenom z autobusu. Ale země potřebuje jídlo a někdo je musí vyrobit. A tak se ty tři půvabné městské slečny jednoho dne sejdou na venkovském nádraží v Dorsetu, aby se společně pokusily na farmě pana Lawrence nahradit chybějící mužské ruce. Britsko-francouzské romantické drama (1998)
  • Prima Cool, 21:50 – akční dobrodružný thriller Armageddon - Na Zemi se řítí obrovský asteroid. Na záchranu světa zbývá osmnáct dnů. Je bezpodmínečně nutné co nejdříve přistát na asteroidu, hluboko pod jeho povrch zavrtat silné jaderné nálože a odpálit je. Práce jako stvořená pro drsného naftaře a jeho tým. Americký akční dobrodružný thriller (1998)

  • Doma, 22:35 – romantická komedie Hitch: Lék pro moderního muže - Alex „Hitch“ Hitchens je legendárním a záměrně anonymním newyorským schůzkologem, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů. Během příprav jeho posledního svěřence Alberta, poddajného účetního, který je okouzlen přitažlivou celebritou Allegrou Cole, se Hitch konečně setká s rovnocenným soupeřem v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary Melas, jež Allegru pronásleduje na každém kroku. Profesionální starý mládenec Hitch se do Sary znenadání beznadějně zamiluje aniž by tušil, že jejím největším sólokaprem by se mohlo lehce stát odhalení nejslavnějšího manhattanského „speciálního poradce“. Americká romantická komedie (2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).