Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Hercule Poirot, Hannibal nebo Sázka na třináctku

5. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – detektivka Sázka na třináctku – Na počátku všeho bylo přepadení poštovního vozu. Vzápětí přijíždí z pražské kriminálky do Kostelce mladý poručík, aby převzal vyšetřování. Ubytuje se v místní ubytovně a seznámí se s několika jejími obyvateli. Především pak správcem ubytovny, jeho půvabnou dcerou a jedním spisovatelem. S místním kriminalistou si prohlédne místo přepadení a pak navštíví podezřelou zaměstnankyni pošty. Co chybí, jsou důkazy… (Československo, 1977)

  • ČT1, 20:55 – detektivka Hercule Poirot, Rhodský trojúhelník – Ani na okouzlujícím řeckém ostrově nenajde geniální detektiv kýžený klid. David Suchet v hlavní roli britského seriálu, natočeného podle literární předlohy Agathy Christie. (Agatha Christie’s Poirot / Triangle at Rhodes, Velká Británie, 1989)

BRAND24

  • Prima Max, 21:55 – krimi Diamant 13 – Mat a Franck jsou policisté a nejlepší přátelé. Franck se zabývá kriminální činností související s drogami. Zaplete se však do pochybných obchodů a je zavražděn. Mat se nechce smířit s jeho smrtí a vytyčí si jediný cíl – dopadnout darebáka, který jej připravil o dlouholetého přítele. (Francie, Belgie, Lucembursko, 2009)

  • Nova, 22:05 – thriller Hannibal – Dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins), rafinovaný psychiatr a úchylný vrah, který s požitkem pojídal maso svých obětí, uprchl během pátrání po sériovém vrahovi ze svého ostře sledovaného, nicméně improvizovaného vězení v Memphisu. Nejprve trochu cestoval a pak se přemístil do italské Florencie. A nepřestává být sám sebou… (Velká Británie, USA, 2001)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).