Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Síť, Klepání na nebeskou bránu i Hledám Amy

20. 10. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Autor: 115393
20. 10. 2011

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý všední den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – Siť - Sandra Bullock je systémová počítačová analytička, odbornice na vyhledávání virů. Její přítel, který se také ve virech vyzná, ji upozorní na nový antivirový program, který je nesmírně nebezpečný. Ve skutečnosti se může snadno stát tím nejhorším virem, protože umožňuje vstup do tajných databází, policejních záznamů či lékařských zpráv. A protože se Sandře program náhodou dostal do rukou, začíná její boj o holý život.
  • HBO, HBO HD, 20:30 – Na Stojáka Best of Richard Nedvěd – Originální česká „stand-up comedy“ vychází z tradice známé z angloamerických barů. V nich se bavič na malém pódiu postaví před publikum a během několika minut je zkouší pobavit vtipy, zpěvem, či improvizovanými scénkami. V tomto speciálu se představí Richard Nedvěd známý jako „popletený kouzelník“ z první řady show Česko Slovensko má talent.
  • Cinemax, 21:00 – Klepání na nebeskou bránu - Martin Brest a Rudi Wurlitzer se setkávají v městské nemocnici. Diagnáza: oba mají rakovinu v pokročilé fázi. Prognóza: Počítá se každý den. To je ale neodradí od toho, aby si těch několik dní neužili mnohem intenzivněji a vášnivěji, než většina lidí celý svůj život. Rudi nikdy nevidél oceán a Martin si dal za úkol ho tam dovést. Tak se ocitají v ukradeném Mercedesu na svém posledním dobrodružství, společně s kufrem plným peněz, pronásledováni zabijáky i policajty, u kterých je těžko rozpoznat kteří jsou větší popletové.
  • Filmbox, 21:00 – Hledám Amy - Dva nejlepší přátelé Holden (Ben Affleck) a Banky (Jason Lee) jsou snaživí newyorští kreslíři. Když se citlivý Holden zamiluje do atraktivní Alyssy (Joey Lauren Adams), vystaví to jejich přátelství těžké zkoušce, protože Alyssa je lesbičkou a Banky není zrovna přítelem homosexuálů. Pikantními detaily z Alyssiny minulosti se proto snaží Holdenovu lásku v zárodku uhasit.
  • Prima Cool, 21:45 – Jak jsem poznal vaši matku IV (1) - Barney zjistí, že k Robin cítí mnohem víc, než si kdy dokázal připustit, takže se rozhodne, že požádá Stellu o ruku. Jaká bude její reakce? Čtvrtá řada amerického seriálového hitu z roku 2008 začíná právě dnes na Prima Cool.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).