Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Legendy z Dogtownu, Letiště a blbá blondýna

3. 11. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Autor: 115393
3. 11. 2011

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Kino CS, 20:00 – Prodloužený čas - O lásce a stáří, nemoci, smrti a starostech všedního dne vypráví s humorným nádechem dramatický příběh Karla Svozila, stárnoucího profesora dějin výtvarného umění. Do života moudrého a kultivovaného muže a jeho milostného vztahu k mnohem mladší Aleně nečekaně zasáhne diagnóza rakovinového nádoru, která ho dovede až k úvahám o sebevraždě. Chmurné myšlenky však brzy vystřídá horečná aktivita, s níž se profesor Svozil snaží maximálně využít zbývající čas.
  • HBO, HBO HD; 20:30 – Na Stojáka Best of Iva Pazderková - Originální česká „stand-up comedy“ vychází z tradice známé z angloamerických barů. V nich se bavič na malém pódiu postaví před publikum a během několika minut je zkouší pobavit vtipy, zpěvem, či improvizovanými scénkami. Tentokrát uvidí diváci to nejlepší od Ivy Pazderkové, která je spíše známá coby blbá blondýna.
  • HBO, HBO HD; 21:00 – Nic než pravda - Rachel Armstrong (Kate Beckinsale), mladá reportérka významného washingtonského deníku, ve svém výbušném článku odhalila identitu tajné agentky CIA Eriky Van Doren (Vera Farmiga) a upozornila na nečisté praktiky americké administrativy. Zatímco Erica musí bojovat o svou pověst v agentuře, Rachel se za každou cenu snaží ochránit svého informátora, ale stojí proti ní příliš silný soupeř – samotná americká vláda. V dalších rolích napínavého thrilleru Nic než pravda se představují Angela Bassett, David Schwimmer, Matt Dillon a Alan Alda.
  • PLUS (JOJ Plus), 22:20 – Letiště - Nad Lincolnovým letištěm zuří sněhová bouře, která omezuje provoz. V okamžiku, kdy se ke startu chystá linka do Říma, uvízne na ranveji mexické letadlo. Problémy ale nekončí ani po startu: Mezi cestujícími je šílenec s bombou, který chce ukončit svůj život. Začíná boj s časem a napjatými nervy.
  • Nova Cinema, 23:45 – Legendy z Dogtownu - V 70. letech přivedla skupina mladých surfařů z nehostinné čtvrti Dogtown v kalifornském Venice k životu nový, revoluční styl skateboardingu. Zakladatelé týmu Z-Boys, který se proslavil svým agresivním stylem, zkombinovali dechberoucí surfařské kousky se skateboardingem a stali se doslova přes noc obrovskou senzací a místními legendami. Uvnitř prázdných bazénů, které se proměnily v dějiště strhujících kaskadérských kousků, položili základy dnešních extrémních sportů a vytvořili nový životní styl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).