Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: MS v hokeji Česko – Francie, Kobra a Sex ve městě

7. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 16:15 – MS v hokeji: Česko – Francie – Přímý přenos utkání základní skupiny na MS v ledním hokeji z Prahy komentují Michal Dusík a Martin Hosták

  • TV Barrandov, 20:10 – romantická komedie Hodná holka – Z obyčejné milostné aféry se stává posedlost a život Justine je náhle plný zmatků, lží a podvodů. Americká romantická komedie (2002)

  • Dajto, 20:15 – akční krimi Kobra – Poručík Marion Cobretti zvaný Kobra je pověřován případy, které ostatní policisté odmítají. Nyní je na stopě maniaka, který spáchal několikanásobnou vraždu sekyrou. Americké akční krimi (1986)

BRAND24

  • ČT Sport, 20:45 – FC Sevilla – ACF Fiorentina – Přímý přenos semifinálového utkání Evropské ligy UEFA

  • Nova, 22:15 – romantická komedie Sex ve městě – Carrie a „pan Božský“ se dohodnou, že je na čase, aby se po desetileté známosti konečně vzali. Kamarádky jsou z jejího zasnoubení nadšené a vrhnou se na svatební přípravy. Rázem se z malého skromného obřadu stává událost obřích rozměrů, což se ale Božskému moc nezamlouvá. Americká romantická komedie (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).