Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: MS v hokeji - Švédsko x Česko, Muž a jeho pes a Hooligans

17. 5. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 4, ČT 4 HD; 19:30 – MS v hokeji 2012 Finsko a Švédsko - Studio MS vysílá v přímém přenosu čtvrtfinálové utkání Švédsko – Česko.
  • Cinemax, 20:00 – film Tady - Here z dílny Bradena Kinga je prvním americkým filmem, který byl produkován v Arménii. Tato road movie vypráví o krátkém, ovšem o to intenzivnějším románku mezi americkým inženýrem Willem Shepardem (Ben Foster) a arménskou fotografkou Gadarine Nazarian (Lubna Azabal), kteří se spontánně rozhodli společně cestovat do neprobádaného území. Drama, road movie (USA, 2011)
  • Film Europe Channel, 20:15 – film Muž a jeho pes - Jeanne, atraktivní vdova, se kterou Charles žije, mu oznámí, že se znovu vdává, a vyhodí ho z domu. Byla jeho velkou láskou, byla manželkou jeho přítele z dob služby u mariny. Leila, mladá uklízečka z domu, těhotná, ani neví s kým, je Charlesovi velkou oporou, ale nemůže mu nabídnout víc než soucit a milý úsměv. Charles jí chce vracet mnohem víc, ale tak jako mnozí v jeho věku pro okolí nic neznamená. Charles se ocitá i se svým psem na ulici. Nikdo mu nepodá pomocnou ruku a jeho hrdost mu nedovolí, aby tu svou sám pro pomoc natáhl. Drama (Francie, Itálie; 2008)
  • Film+, 23:10 – film Hooligans - Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije, jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogy a občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život.  Krimi drama (Velká Británie, 2004)
  • ČT 1, 23:55 – film Ukažte svou tvář! - Otec Puglisi, zvaný Pino, se na předměstí Palerma narodil a vyrostl. Znal dobře prostředí, kam ho jako faráře zavedla církevní služba. A vrátil se tam s úmyslem pomoci dobrým lidem. Věděl dobře, do čeho jde, a přesto založil centrum pro děti a mládež, aby jim nabídl alternativu k životu na ulici a „brigádám“ pro mafii, organizoval petice za místní školu, zasazoval se za fungování základních městských služeb, na které mafiánské radnici „nezbývají peníze“, povzbuzoval své farníky nebojácnými kázáními. Nebyl žádný superman. Strach se nevyhýbal ani jemu. Byl to však statečný muž a spravedlivý kněz. Drama (Itálie, 2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).