Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Osmy, Láska z pasáže nebo Román pro ženy

4. 1. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Jef Kratochvíl
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Prima, 20:15 – komedie Jedna za všechny – Carly Whittenová je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga a ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Vše ale jednou končí a často tvrdým dopadem. (The Other Woman, USA, 2014)

  • Prima Max, 20:15 – krimi drama Láska z pasáže – Devatenáctiletý Pavel tráví veškerý volný čas v pražských pasážích, bistrech a na diskotékách s partou zloděje Robyho. Pavel sice má maturitu, ale pracuje jako čistič oken, přičemž velkou část jeho příjmů tvoří zisk z podvodů, šmeliny a krádeží party, které dodává zaručené tipy. Není tedy příliš nadšen, když mu vedoucí úklidu přidělí mladou brigádnici Janu… (Československo, 1984)

  • Nova, 20:20 – komedie Román pro ženy – Jemně groteskní příběh dvou žen: dvacetileté Laury, která pracuje v redakci dámského týdeníku Vyrovnaná žena, a její ovdovělé matky, tlumočnice a překladatelky Jany. Obě hledají toho pravého a stále se jim to nedaří. (Česko, 2004)

BRAND24

  • ČT1, 20:55 – černá komedie Osmy – Píše se rok 1980. Richard před pár měsíci v opilosti a spíše omylem podepsal Chartu 77 a od té doby se mu problémy a smůla doslova lepí na paty. A dnešek je vrcholem všeho! Odpoledne ho čeká návštěva u zubaře a trhání osmiček… (ČR, 2014)

  • ČT2, 21:55 – road movie Rodina je základ státu – Když vám hoří půda pod nohama, není nad rodinný výlet. Bývalý učitel dějepisu, který se dostal na vysoké manažerské místo ve významném finančním ústavu, si řadu let spokojeně žije společně se svou rodinou v luxusní vile na okraji Prahy. Bezstarostný život ale netrvá věčně a na povrch začnou vyplouvat machinace s penězi klientů týkající se celého vedení banky. (Česko, 2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).