Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Prezidentské finále, PGA Tour 2013 a Tipsport extraliga

24. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:05 – Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec - Přímý přenos hokejového zápasu Tipsport Extraligy
  • ČT 1, ČT 1 HD, ČT 24; 20:00 – Prezidentské finále - Poslední šance Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga přesvědčit nerozhodnuté voliče. Moderuje Václav Moravec
  • Markíza, 21:20 – krimi drama a thriller Dům na špatné adrese - Mladý pár (Patrick Wilson a Kerry Washington) se právě nastěhoval do svého kalifornského domu snů. Záhy se však stává terčem souseda, který těžko snáší, že má každý z manželů jinou barvu pleti. Přísný osamělý otec (Samuel L. Jackson) pracuje jako losangeleský policista a zároveň si umínil, že se stane samozvaným strážcem pořádku v okolí. Jeho noční kontrolní procházky a až příliš zvědavé oči někomu přinášejí pocit bezpečí, ale mladé novomanžele stále více obtěžují. Proti trvalému narušování soukromí se dvojice nakonec začne bránit. Americké krimi drama a thriller (2008)
  • ČT Sport, ČT Sport HD; 22:25 – PGA Tour 2013 - Přímý přenos mezinárodního golfového turnaje z USA
  • Nova, 22:45 – akční thriller Vražda v Bílém domě - Pennsylvania Avenue 1600, Washington D.C., jedna z nejprestižnějších adres na světě – Bílý dům. Přestože se jedná o jeden z nejpřísněji sledovaných objektů, bují tu sex a vzápětí se na exkluzivních záchodcích povaluje zneužitá mrtvola půvabné úřednice. Kdo vraždu spáchal a proč?! Právě po tom pátrá policista z oddělení vražd Harlan Regis a tajná agentka Nina Chance. Záleží jen na nich, jak zajistí, aby vrah neunikl spravedlnosti. Americký akční thriller (1997

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).