Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Street Fighter, Hlas pro římského krále nebo Poslední vlak

25. 1. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.  

  • ČT1, 21:30 – historický Hlas pro římského krále – jak se z malého chlapce, prince a dědice královského trůnu, stal jeden z největších evropských vladařů? Byl komplikovaný vztah s dominantním otcem jedinou překážkou, kterou musel na cestě k trůnu římského krále překonat? Výpravný historický film České televize čerpá ze strhujícího dramatického života velikána naší historie, krále Karla IV.

  • ČT2, 22:00 – drama Poslední vlak - Berlín 1943. Židovská otázka se blíží ke svému konečnému řešení a nacisté se rozhodnou odvézt zbývající židovské obyvatelstvo z Berlína. Do posledního vlaku složeného z dobytčáků je nahnáno 688 lidí. Mezi nimi i slavný boxer Neumann s rodinou, kabaretiér Noschik, šestnáctiletá Ruth a další. Ti všichni si záhy uvědomí, že jejich cesta skončí v Osvětimi, kam všechny transporty směřují. Boj o život však začíná již v přecpaných vagónech.

  • Nova Cinema, 21:50 – krimi Gloria – prostitutka Gloria opouští věznici a chce získat peníze, které jí dluží její bývalý milenec. Gangster jí však dluh odmítne zaplatit, tak mu ukradne nejen peníze, ale i malého sirotka. Nelítostní zabijáci jim jsou ale v patách…

BRAND24

  • Nova, 22:10 – akční Náhlá smrt – teroristé unesou viceprezidenta Spojených států a hrozí, že vyhodí do povětří stadion plný lidí, kde se má brzy odehrát finálový zápas v hokeji. Je jen jeden způsob a existuje jen jediný muž, který je může zastavit, drsný policista…

  • Prima Cool, 22:20 – akční Street Figher: Poslední boj – film natočený podle populární videohry „Street Fighter II“. Diktátor Bison drží v zajetí pomocné pracovníky Spojených národů a požaduje za ně výkupné. Plukovník William F. Guile proti němu vede své vojsko do bitvy. Chun-Li, Balrog a Honda jsou parta novinářů, kteří se chtějí pomstít Sagatovi a jeho nohsledovi Vegovi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).