Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Svatba jako řemen, Česko Slovensko má talent a fotbal

3. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – Fotbal: Česko – Kazachstán – Přímý přenos kvalifikačního utkání o postup na EURO 2016 z Plzně.

  • Prima, 20:15: – zábavná show Česko Slovensko má talent - Tanečníci, kaskadéři, zpěváci, iluzionisté – všichni, kdo něco umí, mají možnost své dovednosti předvést. Souboj talentů v nejúspěšnější světové show popáté v Česku a na Slovensku. Hvězdná porota: Lucie Bílá, Jaro Slávik, Jakub Prachař a Diana Mórová. Rozhodněte i vy o postupujících do semifinále! Česko-slovenská zábavná show (2015)

  • ČT art, 20:20 – road movie Hasta la vista! – Cesta za láskou do Španělska na kolečkovém křesle. Belgická road movie (2011)

UX DAy - tip 2

  • Dvojka (RTVS), 21:00 – komedie Moderní doba – Tulák Charlie se ve filmu Moderní doba stal továrním dělníkem, který má problémy udržet tempo s nelidskou rychlostí strojů. Monotónnost této mechanické práce dovede Charlieho k šílenství, ze kterého se zotavuje v nemocnici. Po propuštění si ho však na ulici spletou s vůdcem komunistické demonstrace a skončí ve vězení. Americká komedie (1936)

  • ČT 2, 22:00 – komedie Svatba jako řemen - Nestárnoucí česká komedie o ošklivé události, která se nestala. Československá komedie (1967)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).