Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Ten svetr si nesvlíkej, fotbal a Moliere

10. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Fidélité Productions
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Prima Max, 20:15 – komedie Ten svetr si nesvlíkej – Spořádané soužití Ivy Janžurové a Petra Nárožného je vážně otřeseno, když se objeví zpráva o nemanželském dítěti hlavy rodiny. (Československo, 1980)

ČT art, 20:20 – komedie Moliere – Příběh ztroskotance, herce a autora divadelních her v jedné osobě, který se topí v dluzích. Zámožný Jourdain mu nabídne, že za něj dluhy zaplatí, ale na oplátku musí Moliere využít veškerý svůj um a pomoci mu získat srdce jedné ovdovělé markýzy. Moliere přijímá a zábava může začít. (Molière, Francie, 2007)

ČT Sport, 20:40 – fotbal: AC Sparta Praha – Lazio Řím – Přímý přenos osmifinálového utkání Evropské ligy UEFA. 


Autor: AC Sparta

Prima Cool, 22:00 – akční film Čas pomsty – Hrdinou příběhu je řidič kamionu Wellman Santee, který se stane obětí přestřelky, při níž zahyne také jeho přítel. O devět měsíců později je odsouzen za vraždu policisty. Během převozu se ho pokusí podplacení policisté zabít… (Joshua Tree, USA, 1993)

cif 24 - early cena - média

Nova, 22:20 – akční klasika Krvavý sport – Film o životě a začátcích skutečného „bojového umělce“ Franka Duxe, jenž se s konečnými výsledky svých soubojů stal legendou bojového umění (56 knockoutů a 300 bodových vítězství). Dux sám dohlížel na bojovou choreografii filmu, který se stal odrazovým můstkem v kariéře Jeana-Clauda Van Damma. (Bloodsport, USA, 1988)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).