Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Tony Bennet Show, Hranice života a Mariňák

12. 1. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
12. 1. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den v poledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Joj Plus, 20:15 – Srdečné pozdravy z Ruska - Ernst Blofeld, hlava organizace Spectre, touží po smrti Jamese Bonda. Nastraží na něj past, o které je přesvědčen, že jí agent 007 podlehne. Využije služeb čísla Tři své organizace – Rosy Klebbové – vysoké důstojnice KGB. Ta vyšle do akce jako návnadu svou agentku Taťánu Romanovovou. Romanovová má přesvědčit MI6, že se zamilovala do Jamese Bonda a je připravena zběhnout i s cenným dešifrovacím zařízením, pokud pro ni její hrdina přijede do Istanbulu.
</ignroe>
  • Prima Cool, 22:10 – Mariňák - Oscarový režisér <person>Sam Mendes</person> se už podíval pod kůži amerického maloměsta (Americká krása), do světa gangsterů z časů prohibice (Road to Perdition) a teď nás v Mariňákovi zavádí mezi americké vojáky bojující za svou vlast na Blízkém východě. Jak už jsme si u Mendese zvykli, znovu se jedná o sondu mimořádně štiplavou, detailní a zábavnou, v níž „tvrdí muziku“ vynikající herecké výkony hlavních představitelů.
  • Filmbox Plus, 22:40 – Match Point: Hra osudu - Romantické drama režiséra <person>Woodyho Allena</person> popisuje bývalého profesionálního tenistu <person>(J. R. Meyers)</person>, který se snaží uplatnit jako tenisový instruktor. Seznámí se s bohatým mladíkem, jehož sestra se do něj zamiluje. Instruktorovi se ale líbí zbohatlíkova snoubenka <person>(Scarlett Johansson)</per­son>. Vztah s oběma ženami najednou ale nelze udržovat donekonečna.
<ignore>
  • ČT 2, 22:50 – Tony Bennet Show - Komponovaný koncert nejoblíbenějšího zpěváka Franka Sinatry, realizovaný k Bennettovýn osmdesátinám! Jak už jeho původní jméno napovídá: Anthony Dominic Benedetta je italského původu, přitom rodák z New Yorku, ročník 1926. Od sedmi zpíval v chrámovém sboru a v minstrelských show. Prozatím získal patnáct cen Grammy. K pětaosmdesátinám Tony Bennett vydal albu Duets II, které obsahuje pozoruhodnou, definitivně poslední nahrávku Amy Winehouse Body and Soul (Tělem a duší) a swingovou odpichovku Lady is a Tramp s Lady Gaga.
  • Nova Cinema, 23:50 – Hranice života - V prostoru mezi touhou a strachem, realitou a iluzí a životem a smrtí se rozkládá celý alternativní svět, který ožívá ve filmovém thrilleru Hranice života. Režisér filmů Ples příšer a Hledání Země Nezemě Marc Forster přivádí na stříbrné plátno příběh, který zachází pod práh všední reality a stahuje diváka do víru tajemné hry s identitami, sny a schématy lidské existence.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).