Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Výměna vysílače, Nezapomeň na mě a Archa pravdy

23. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • STV 2, 20:00 – Výměna vysílače – dokument z cyklu Nejriskantnější technické operace

  • Fanda, 20:00 – scifi Hvězdná brána: Archa pravdy – Oriové připravují poslední útok na Zemi, ve kterém se jim bude snažit zabránit tým SG – 1. Do naší galaxie se chystá přiletět Superbranou celá flotila Oriiských křižníků, které jsou plné věřících bojovníků. Tým je vyslán do jejich galaxie, aby zde odvrátil zkázu Země. Americké scifi (2008)

  • Prima, 20:15 – komedie Univerzální uklízečka – Rodina pastora Waltera není zrovna šťastná, i když to tak na první pohled může působit. Vše se obrátí k lepšímu s příjezdem jejich nové hospodyně. Ta však ukrývá tajemství, které by se nikdo z nich neměl dozvědět. Britská komedie (2005)

BRAND24

  • Nova, 22:05 – akční komedie První rána - Chan měl za úkol sledovat Rusku Natašu. Zdálo se to jednoduché, dokud se neobjevil její milenec, který obchoduje se zbraněmi. Americká akční komedie (1996)

  • ČT 2, 22:45 – romantické drama Nezapomeň na mě – Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. Americké romantické drama (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).