Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: 700 mil v sedle, Lída Baarová nebo Zejtra napořád

7. 1. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT :D, 9:20 – animák Asterix: Sídliště bohů – Píše se rok 50 př. n. l. a Galie trpí v obležení Římanů… Celá Galie? Ale kdeže! Hrstka nepoddajných Galů se nadále vysmívá přímo do zobáku slavného římského orla a odolává jeho válečným výpadům. Caesar ale pojal geniálně lstivý plán: chce svést prostoduché vesničany kouzlem civilizace. (Astérix: Le domaine des dieux, Francie, 2014)

  • ČT2, 20:00 – western 700 mil v sedle – Píše se rok 1908 a noviny West Press pořádají jezdecký závod na trati dlouhé sedm set mil, na jejímž konci čeká vítěze na tehdejší dobu velice atraktivní finanční odměna – dva tisíce dolarů. Gene Hackman, Candice Bergenová a James Coburn v závodě, prověřujícím schopnosti koní i lidí. (Bite the Bullet, USA, 1975)

  • ČT1, 20:15 – drama Lída Baarová – Milovala zločince. Je to zločin? Výpravné drama o vztahu legendární české herečky s nacistickým ministrem propagandy. (Česko, 2016)

UX DAy - tip 2

  • Prima, 20:15 – komedie Zejtra napořád – Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z nich. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku ale zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. (Česko, 2014)

  • Nova, 20:20 – komedie Líbáš jako ďábel – Helenin bývalý manžel, úspěšný spisovatel Karel, se konečně odstěhoval ze společné domácnosti, a tak může žít naplno svůj život svůdníka. Začíná ale zjišťovat, že mu cosi chybí… (Česko, 2012)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).