Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: finále ATP Masters 1000, Drážďany a poslední Indiana Jones

19. 8. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:35 – finále tenisového ATP Masters 1000 Cincinnati - Přímý přenos finále tenisového turnaje Western&Southern Open z USA.
  • ČT 2, 20:00 – dokument Cestující potraviny – Denně se po zeměkouli přepravuje obrovské množství potravin. Tento fenomén, hodnocený kladně i záporně, je jedním ze symbolů naší doby. Dokument BBC (2010).
  • HBO, 20:00 – romantické drama Voda pro slony – Student veteriny se setká s hvězdou z cirkusu, oba totiž mají slabost pro jednoho speciálního slona. Navzdory všemu – včetně hněvu jejího charismatického, ovšem velmi nebezpečného manžela – se do sebe ti dva zamilují. Dobrodružné romantické drama USA (2011).
  • STV 1, 20:10 – válečný film Drážďany – Mezi 13. a 15. únorem 1945 došlo k jednomu z nejhorších odvetných úderů proti německým civilistům. Britskému a americkému letectvu se podařilo během tří strategicky naplánovaných náletů srovnat město se zemí. Tisíce civilistů našly strašnou smrt v plamenech. V době před samotným náletem je sestřeleno britské průzkumné letadlo, zraněnému pilotovi Robertovi se podaří zachránit a skrýt se ve sklepě drážďanské nemocnice, kde ho objeví mladá německá zdravotní sestra Anna. Německé válečné drama (2006).
  • Markíza, 20:20 – dobrodružný film Indiana Jones a Království křišťálové lebky – Indiana Jones je profesorem archeologie na prahu penze, jenž si navzdory bouřlivé minulosti ze všeho nejvíc užívá klid a nebezpečně se začíná podobat vlastnímu otci. Staré instinkty se v něm probudí ve chvíli, kdy se objeví stopy vedoucí k legendární Křišťálové lebce a hlavně informace, že po tomto údajně mocném artefaktu prahnou sovětští agenti. Indy proto setřese únavu a vydá se na další mimořádně dobrodružnou cestu, jež ho zavede až do nitra peruánské džungle, v níž se má tahle vzácná relikvie ukrývat. Americký dobrodružný film (2008).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).