Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Křižovatka smrti, Nebezpečná rychlost nebo Divnovlásky

14. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Cool, 20:00 – akční Nebezpečná rychlost 2: Zásah – Annie má potíže s řidičákem a také s novým přítelem. Místo aby spolu strávili konečně poklidnou romantickou dovolenou v Karibiku, čeká je přepadení na lodi.

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Zloději paměti – Telly žije jen vzpomínkami na svého syna, který zahynul při letecké katastrofě. Jenže podle tvrzení psychiatra trpí jen halucinacemi a nikdy žádné dítě neměla. Když náhodně potká otce jedné z dalších obětí a zjistí, že si nevzpomíná na svou dceru, rozhodne se najít způsob, jak existenci dětí dokázat…

  • ČT 1, 20:05 – komedie Divnovlásky – Mladá spisovatelka se dostala do svízelné situace. Je rozvedená, musí se starat o dvě školou povinné holčičky a nemá rameno, na němž by si poplakala. Někdy se nějaký muž, tedy řekněme rovnou chlap, najde, ale bez pořádné lásky to není ono.

BRAND24

  • Prima, 22:45 – sci-fi Do nitra planety opic – další astronaut přistává na Planetě opic, aby našel pohřešovaného kolegu. Záchranná mise může začít.

  • Nova, 22:50 – akční Křižovatka smrti 2 – dva policajti Lee a Carter se znovu setkávají v Hongkongu a těší se na společné prázdniny. Ale jejich plány se rozplynou jako dým, když na americké ambasádě vybuchne bomba a oni zčistajasna sledují bandu lstivých podezřelých, krásnou atentátnici a tajemného gangstera…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).