Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Obecná škola, Krvavý diamant a Past na rodiče

16. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:25 – Basketbal: Česko – Litva - Přímý přenos utkání základní skupiny na ME žen 2013 Francie
  • CS Film, 20:00 – krimi komedie Touha Sherlocka Holmese – Slavný detektiv Sherlock Holmes by se rád stal hudebníkem. Do cesty se mu však stále pletou kriminální případy, které musí řešit. Československá krimi komedie (1971)
  • Dajto, 20:10 – dobrodružné drama Krvavý diamant - Bývalý žoldák, nyní pašerák diamantů (Leonardo DiCaprio) a prostý rybář (Djimon Hounsou) se octnou uprostřed ohně občanské války v Sierra Leone roku 1999. Dva muži spojí své síly v zoufalé misi: znovu získat vzácný růžový diamant nevyčíslitelné hodnoty a zachránit rybářova syna, kterého rebelové odvlekli a naučili zabíjet. Záběry krutého mučení a krveprolití střídá pohled na překrásné scenérie i válkou zpustošenou krajinu. Naléhavé a pohnuté dobrodružství v režii Edwarda Zwicka (Glory, Poslední samuraj) tvaruje napínavé lidské osudy i dechberoucí akci v moderní epos s hlubokým poselstvím. Americko-německo dobrodružné drama (2006)
  • Prima family, 20:15 – rodinná romantická komedie Past na rodiče - Annie a Hallie se potkávají na letním táboře. Jsou si velmi podobné, narozeniny slaví také ve stejný den a každá žije jen s jedním z rodičů. Když zjistí, že jsou sestry, rozhodnou se podniknout vše pro to, aby se jejich rodiče znovu dali dohromady. Americká rodinná romantická komedie (1998)

Nova, 20:20 – drama a komedie Obecná škola – Chlapecká třída předměstské školy přivede učitelku k nervovému zhroucení. Nový učitel o sobě vypráví leccos nevěrohodného, ale žáci ho obdivují. Československé drama a komedie (1991)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).