Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Training Day, Piráti z Karibiku 3 a Dej si pohov, kámoši 2

13. 1. 2013
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – drama Noc nevěsty - Podzim a zima 1950: Do Týnce se po sebevraždě statkáře Konvalinky vrací jeho dcera, bývalá jeptiška. Zjitřené náboženské cítění a odpor proti násilné kolektivizaci vedou k tragickým událostem, které vyvrcholí během štědrovečerní noci… Tato syrová balada je jedním z nejpůsobivějších filmů autorské dvojice Karla Kachyni a Jana Procházky. Československé drama (1967)
  • Joj, 20:30 - dobrodružná akční komedie Piráti z Karibiku: Na konci světa - V pokračování filmu Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže, který v roce 2006 lámal rekordy, nacházíme naše hrdiny Willa Turnera (Orlando Bloom) a Elizabeth Swannovou (Keira Knightley) v okamžiku, kdy se přidali ke kapitánu Barbossovi (Geoffrey Rush) a zoufale pátrají po kapitánu Jacku Sparrowovi (Johnny Depp), aby ho osvobodili z pasti ve skříňce Davyho Jonese, která mu zatemňuje mysl – zatímco strašidelná loď duchů Bludný Holanďan a Davy Jones, pod kontrolou Východní indické obchodní společnosti rozsévají zkázu všude po sedmi mořích. Americká dobrodružná akční komedie (2007)
  • Smíchov, 20:45 – romantická komedie Dej si pohov, kámoši 2 - John s Maxem se láskyplně oslovují šašku a moulo a zase si výborně rozumějí. Max sice závidí Johnovi Ariel, která si ho vzala, ale bez zášti. Oba staroušové chystají svatbu svým dětem: Maxův syn Jacob se chystá oženit s Johnovou dcerou a vzít si její malou dcerku za svou. Ta ho ale nemá moc v lásce. A oba dědoušové stále s chutí chodí na jezero, kde na ně čeká jejich přítel-nepřítel věkovitý a obrovský sumec, kterého se snaží celý život ulovit i Johnův 95letý otec. Na břehu jezera stojí dům, v němž „hoši“ roky kupovali návnadu, jejich starý přítel zemřel a domek koupila pohledná María (Sophia Lorenová) se svou matkou a hodlají tam zřídit italskou restauraci. Max se ji snaží přemluvit, ale ani jeden z nich nejde pro slovo daleko, a tak začne boj, kterého se s radostí účastní i John. Americká romantická komedie (1995)
  • Prima family, 22:05 – drama a komedie Neúspěšný Bill - Jeho život byla nuda a šeď… dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje, jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen.
  • Nova, 22:35 – krimi thriller Training Day - Jake Hoyt (Ethan Hawke) je spořádaný člověk, který má rodinu a který by mohl být prototypem správného policisty. Aby naplnil svoje poslání, rozhodl se přidat k oddělení narkotik. Dalo mu to hodně práce a proto nechce promarnit výjimečnou příležitost. A tak se má o jeho budoucnosti rozhodnout při prvním dni v terénu. Detektiv Alonzo Harris (Denzel Washington) je naopak zkušený veterán v boji proti narkotikům. Ale za třináct let tvrdé práce v těch nejhorších podmínkách změnil postoj k systému. Zjistil, že pokud bude dodržovat zákony, nic nezmůže proti zločincům, kteří je vesele porušují. Americko-australský krimi thriller (2001)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).