Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: X Factor, Tváří v tvář a fotbal Sparta – Plzeň

9. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 19:30 – AC Sparta Praha – FC Vikoria Plzeň - Přímý přenos utkání fotbalové Gambrinus ligy

  • Prima, 20:15 – pěvecká show X Factor - Celosvětově nejúspěšnější pěvecká show poprvé v česko-slovenské verzi! Hvězdná porota Oto Klempíř, Celeste Buckingham, Sisa Sklovska a Ondřej Brzobohatý vyberou ty nejlepší zpěváky do svých čtyř týmů – chlapci, dívky, skupiny a starší dvaceti osmi let. Moderuje Martin Pyco Rausch. Česko-slovenská pěvecká show (2014)

  • Markíza, 20:30 – drama a thriller Neznámý – Dr. Martin Harris (Liam Neeson) se probere z komatu po autohavarii v Berlíně a zjistí, že ho jeho vlastní žena (January Jones) vůbec nepoznává a jeho identitu si přivlastnil úplně cizí muž (Aidan Quinn). Úřady, které mu nevěří, ho naprosto ignorují. Pronásledují ho tajemní nájemní vrazi a on je sám, unavený, na útěku. S pomocí nečekaného spojence (Diane Kruger) se po hlavě vrhá do smrtelné záhady, která ho přinutí pochybovat nejen o jeho příčetnosti a identitě ale i o tom, jak daleko je schopný zajít, aby odkryl pravdu. Americko-britské a německé drama a thriller (2011)

KL24

  • ČT 1, 21:45 – drama Requiem pro panenku - Administrativním omylem se čtrnáctiletá Marika dostane místo do dětského domova do ústavu pro mentálně choré, odkud není úniku. Panuje v něm nelidská mašinérie a sadistické vychovatelky používají tak drastické „výchovné“ metody, že se dívka rozhodne bezvýchodnou situaci řešit zoufalým činem. Československé drama (1992)

  • ČT 2, 21:45 – akční thriller Tváří v tvář – Dva muži, dvě tváře, jeden osud. Americký akční thriller (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).