Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Zapomenuté světlo, Avatar a Bláznivá střela 33 a 1/3

31. 3. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 14:00 – komedie Nezlobte dědečka – Eman Vovísek zapíjí nešťastnou lásku k Lidušce, která se provdala za jeho bratrance, továrníka Daňka. Protože je Eman v opilosti agresivní, odvezou ho do nervového sanatoria, kde se sejde se strýcem Hanibalem. Hanibal se zhroutil poté, co se s ním rozešla manželka Matylda. Matylda chtěla být volná, aby se mohla provdat za svou první lásku, strýce Jonathana, který má přijet z Ameriky. Jonathan pošle telegram, že se zdrží v Paříži. Daňkovi se taková situace nehodí. Předpokládal, že se Liduška bude věnovat návštěvě z Ameriky a on sám mezitím pojede za milenkou. Československá komedie (1934)
  • Smíchov, 20:00 – akční krimi komedie Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas - Co se stane, když se nejpitomější policista na světě vrhne na udílení Oscarů? Zemětřesení je proti tomu procházka růžovou zahradou… Počkat! To není obyčejný pitomec! To je poručík Frank Drebin, kdo zkazí celý ceremoniál, aby překazil spiknutí teroristů, což pro něj může znamenat konec. Filmoví tvůrci, které tak milujete, se k Vám vrací v bláznivém pokračování veleúspěšné komedie s Leslie Nielsenem v hlavní roli. Americká akční krimi komedie (1994)
  • Joj, 20:30 – fantasy film Avatar – Na nově nalezené planetě jménem Pandora objeví posádka na průzkumné misi velmi cenný minerál, který by měl na Zemi nevyčíslitelnou hodnotu. Lidé zde však mohou pobývat pouze v podobě avatarů – genetických dvojníků, jejichž fyzická schránka je stejná jako obyvatel Pandory. Původně vědecký výzkum se ale zvrhne v honbu za vzácným nerostem a idylický svět se ocitá v ohrožení. Americko-britský velkofilm (2009)
  • ČT 1, ĆT 1 HD; 21:50 – drama Zapomenuté světlo - Příběh vesnického faráře, který bojuje se státními úředníky i vyššími církevními představiteli za záchranu kostela, se odehrává na sklonku 80. let. Pro faráře Holého představuje víra v Boha neotřesitelnou hodnotu a navíc zápasí s pocitem vlastní zbytečnosti a bezmocnosti při setkání s chorobou milované Marjánky. Stejně bezmocný je i před socialistickým režimem, který arogantně likviduje hmotné i duchovní hodnoty. České drama (1996)
  • ČT Sport, ČT Sport HD; 22:15 – PGA Tour 2013 - Přímý přenos mezinárodního golfového turnaje z USA

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).