Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Americký fotbal s modelkami a dokument Zázračná planeta

10. 2. 2012
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Autor: 115393
10. 2. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den dopoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Zázračná planeta - Budeme sledovat příběh, který se udál během dlouhé pouti pakoňů. Vše začalo narozením jednoho telete. Jeho osudy sledovala řada skrytých kamer, kterým se unikátním způsobem podařilo zachytit mnohá z jeho dobrodružství. Například, jak se mu podařilo uniknout před gepardem. Kamery podaly jedinečné svědectví o bouřlivém průběhu říje. A zdokumentovaly dramatické události na řece Grumety, kde pravidelně číhají největší afričtí krokodýlové – krokodýlové nilští. Dokument (Velká Británie, 2009)
  • Nova, 20:00 – film Madagaskar 2: Útěk do Afriky - K natočení animované komedie Madagaskar 2 měli její tvůrci dva dobré důvody. Prvním bezpochyby byly tržby, které film vynesly na první místo žebříčku úspěšnosti rodinných snímků roku 2005. Druhým důvodem se stal fakt, že hlavní hrdinové, hýčkané hvězdy newyorské zoo, tragicky zakysli na titulním ostrově u afrických břehů a takový osud jim žádný divák určitě nepřál. Jenže pokračování jim připravilo taková dobrodružství, že ve srovnání s nimi by byl doživotní pobyt na Madagaskaru tou příjemnější variantou. Animovaný film (USA, 2008)
  • Joj, 20:15 – film Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly - Třpytivé vody Karibiku jsou pro darebáckého, ale šarmantního kapitána Jacka Sparrowa nevyčerpatelným zdrojem tajemných a vzrušujících dobrodružství. Jeho idylický život se však razantně změní ve chvíli, kdy se lstivý kapitán Barbossa zmocní jeho lodi Černá perla a napadne město Port Royal, odkud unese guvernérovu okouzlující dceru Elizabeth Swann. Její kamarád z dětství Will Turner se spolu s Jackem vydává na palubě nejrychlejší lodi britské flotily na odvážnou výpravu za záchranou Elizabeth a ukradené Černé perly. Dobrodružný akční film (USA, 2003)
  • Sport 1, 21:00 – Lingerie Football League (LFL) - Co vznikne, když spojíte americký fotbal s modelkami? LFL neboli Lingerie Football League, při níž dva týmy spoře oblečených hráček jak z titulních stran pánských časopisů usilují o perfektní touch-down. Není divu, že originální americká LFL je miláčkem fanoušků v mnoha zemích světa a stala se fenoménem. Ovšem nedejte se zmýlit útlými a křehkými těly hráček, duely se svou tvrdostí leckdy blíží mužské NFL. V dnešním premiérovém zápase (Sport1 jich odvysílá sedm z aktuální sezóny včetně finále) se střetnou Seattle Mist s Minnesota Valkyrie.
  • HBO, HBO HD; 21:40 – film Smrt v Šanghaji - Snímek ve stylu Casablanky se odehrává v týdnech před útokem na Pearl Harbor ve starobylém čínském městě, kde nic není, jak se zdá. Americký tajný agent Paul Soames přijel vyšetřit vraždu svého nejlepšího přítele a ihned se ocitá v pavučině lží a spiknutí, která ovládá celé město. Soames má neustále v patách japonského agenta Tanaku a své vyšetřování brzy zaměřuje na místního charismatického gangstera Anthony Lantinga a jeho krásnou ženu Annu. Zanedlouho se Soames s Annou zaplétá a oba tím vystavuje smrtelnému nebezpečí. Drama (USA, Čína; 2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).