Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Chyťte zloděje, Brutální Nikita nebo Hombre

31. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – pohádka Byl jednou jeden král - Král Já I. má tři dcery, nejvíce však miluje svou nejmladší Marušku. Ta ho však raní, když mu na otázku – Jak ho má ráda – odpoví, že jako sůl. Král Marušku vyžene a zakáže v království používat sůl. Tím však způsobí mnoho trampot všem i sobě. Teprve návrat Marušky, která tu dobu prožila u hodné stařenky-kořenářky a mladého rybáře, a dar stařenky – nevyčerpatelná solnička ukončí všechna strádání a potvrdí se lidová moudrost, že sůl je nad zlato a láska je solí života.

  • Prima Max, 20:15 – western Hombre - při cestě dostavníkem se indiánský policista John stává terčem pohrdání a posměchu. Když však dojde k přepadení bandity, postaví se na stranu svých spolucestujících.

  • ČT2, 22:15 – drama Chyťte zloděje - Vyhlášený americký lupič šperků už před lety pověsil zlodějské řemeslo na hřebík a užívá si života na vysoké noze v Cannes ve Francii. S bývalými kumpány se nestýká a nehlásí se ani ke své zlodějské přezdívce Kočka, kterou si vysloužil díky schopnostem nenápadně se připlížit a odplížit z místa činu. Jenže jednoho dne se bohatým turistkám v Cannes opět začnou ztrácet drahocenné šperky a o Johna se tudíž začne zajímat policie. Způsob provedení krádeží je totiž naprosto stejný, jaký kdysi používal právě on.

UX DAy - tip 2

  • Nova, 22:30 – akční Poslední skaut – soukromý detektiv Joe Hallenbeck zuří. Aby s Jimmym Dixsem odhalili spletitý případ sázkových podvodů směřujících až do vysoké politiky, musela zemřít krásná Cory…

  • Prima, 22:25 – akční Brutální Nikita – drogově závislá lupička je zatčená a odsouzená na doživotí, ale tajná služba jí dá ještě jednu šanci v podobě práce tajné agentky. V průběhu následujících let je Nikita vyškolená v dokonalý vraždící stroj.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).