Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Diamantová liga, Doba ledová 3 a Iron Man

15. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – IAAF Diamond League 2015 Doha – Přímý přenos prvního závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků

  • Prima, 20:15 – animovaný film Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů – Naši známí hrdinové v čele s mamutí rodinkou, tygrem a svérázným lenochodem jsou zpět! Tentokrát se vydávají do podzemního světa, kterému vládnou dinosauři. I zde na ně čeká plno dobrodružství. Americký animovaný film (2009)

  • Kino Barrandov, 20:55 – romantická komedie Dablér – Zaměstnanec parkoviště a topmodelka jsou donuceni předstírat, že jsou milenci, aby zachránili manželství vlivnému muži. Francouzská romantická komedie (2006)

BRAND24

  • ČT 2, 21:50 – drama Kuře melancholik – Venkovský příběh malého chlapce ve světě dospělých oceněný dvěma Českými lvy. České drama (1999)

  • Nova, 22:05 – akční sci-fi Iron Man – VIP dodavatele vyspělých zbraní pro americkou armádu Tonyho Starka unese na horké afgánské půdě teroristická skupina. Únosci požadují, aby začal vyrábět zbraně pro ně. Výjimečně talentovaný muž si ale v zajetí vyrobí „brnění“, které mu pomůže dostat se na svobodu. A tak se zrodí Iron Man. Americké akční sci-fi (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).