Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Duch nad zlato, Pohádkář nebo Spalující touha

14. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – dobrodružný Návrat mušketýrů – Od smrti kruté vražedkyně De Winter, která tak osudovým způsobem zasáhla do života d'Artagnana i celé Francie, již uplynulo hodně let. Píše se rok 1649 a na scéně se objevuje její neméně zkažená a zlá dcera Justine. (The Return of the Musketeers, Velká Británie, Francie, Španělsko, 1989,)

  • ČT1, 20:05 – pohádka Duch nad zlato – Co se stane, když Vojta použije zázračné křesadlo? Přivolá nevědomky ducha, který mu pomáhá získat lásku krásné princezny. Zdá se, že příběh směřuje ke šťastnému konci, ale všechno zkomplikuje hamižná dvorní dáma… (Česko, 2013)

  • JOJ Family, 20:20 – drama Pizza a marmeláda – Mladý mnichovský architekt Florian má nakročeno k zářné budoucnosti. Jeho kariéru však přetne sebevražda jeho nadřízeného, která ukáže, že firma byla dlouhodobě zadlužená, Florian přichází o svůj luxusní byt a je veden jako nezaměstnaný. Na pracovním úřadě ho přidělí jako výpomocného číšníka do pizzerie na periferii Mnichova. (Pizza und Marmelade, Německo, 2008)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – romantické drama Pohádkář – V řece je nalezeno tělo neznámého muže. Při pátrání po jeho identitě se kapitán Rott (Matěj Hádek) ocitne uprostřed úplně jiného příběhu. Postupně se před ním rozehrává milostné drama hlavního hrdiny, který si vybudoval dva souběžné životy se dvěma krásnými ženami. (Česko, 2014)

  • Nova Cinema, 21:50 – thriller Spalující touha – Zámožný newyorský lékař začne na svou přitažlivou ženu žárlit poté, co se mu svěří, že by kvůli erotickému zážitku s cizím mužem byla snad schopná opustit celý svůj dosavadní život. (Eyes Wide Shut, USA, 1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).