Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Harry Potter a Relikvie smrti, Válečník a JCVD

28. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:20 – fantasy Harry Potter a Relikvie smrti, část 1. – Harry, Ron a Hermiona se vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti – viteály. Spoléhat musí jen sami na sebe a navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit. Při pátrání po viteálech ale objeví starý a téměř zapomenutý příběh – legendu o relikviích smrti. A pokud je legenda pravdivá, je nebezpečí, že by mohl Voldemort získat neomezenou moc a sílu, po které touží. Americko-britské fantasy (2010)

  • Markíza, 20:30 – sportovní drama Válečník – Dva bratry, kteří se kdysi rozešli ve zlém, svede do jednoho zápasnického ringu potřeba vyhrát nejvyšší finanční odměnu v historii MMA. Bývalý mariňák Tommy (Tom Hardy) a učitel fyziky na střední škole Brendan (Joel Edgerton), ve strhujícím příběhu dvou bratrů, kteří stanou proti sobě v kleci a možná najdou i něco víc, než jen peníze. Americké sportovní drama (2011)

  • Nova Cinema, 21:45 – romantická komedie Zelený svět – Bývalý nadějný profesionální hráč se živí jako ne právě úspěšný instruktor golfu a bývalé milence dluží tisíce dolarů. Zvrat přijde v okamžiku, kdy se o hodiny golfu přihlásí mladá hezká doktorka psychologie. Americká romantická komedie (1996)

ebf - partner 1

  • Prima Cool, 22:15 – komediální drama JCVD – Slavný JCVD si jde na poštu pro peníze a shodou okolností se připlete k loupeži. Venku se ovšem všichni domnívají, že lupičem je právě on. Francouzské komediální drama (2008)

  • ČT 2, 22:45 – drama Na větrné hůrce – Jejich láska byla silnější než smrt. Adaptace slavného románu Emily Brontëové. Britské drama (1970)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).