Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Iron Man 3, Hájili jsme hrad nebo Hamilton: V zájmu státu

26. 1. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – válečný Hájili jsme hrad – zapomenutá vojenská jednotka čeká v osamělém hradě uprostřed ardenských lesů na konec války, který nepřichází. Zdá se, že dříve přijdou Němci, a vojáky čeká boj o život.

  • Nova, 20:20 – akční Iron Man 3 - Svérázný, ale geniální průmyslník Tony Stark je nucen čelit nepříteli, jehož dosah nezná hranic. Když je rukou nepřítele připraven o vše, čeho si v životě cení, vydá se Stark na pouť s cílem nalézt toho, kdo je za jeho utrpení zodpovědný. V okamžiku, kdy je zahnán do kouta, snaží se přežít jen prostřednictvím svých vynálezů a při ochraně svých nejbližších se musí spolehnout na svou geniální mysl a své instinkty. Postupem času pak nachází odpověď na otázku, zda je on sám pouhou součástí svého obleku, nebo je oblek pouze součástí jeho samého …

  • Prima, 21:35 – katastrofický Deepwater Horizon: Moře v plamenech – na plovoucí ropné plošině Deepwater Horizon došlo následkem přetlaku v potrubí k mohutné explozi. Požár se rychle rozšířil po celé plošině. Podaří se zabránit jejímu potopení?

ebf - partner 1

  • Nova Cinema, 21:50 – drama Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová - v horký letní den roku 1892 se vrací Lizzie Bordenová domů. Do domku, kde žije se svým otcem Andrewem, nevlastní matkou Abby a sestrou Emmou. Místo přivítání ji však čeká děsivý pohled na brutálně zavražděné rodiče ležící v tratolišti krve…

  • ČT2, 23:40 – thriller Hamilton: V zájmu státu – žádný agent švédské tajné služby nemá právo zabíjet. A to za žádných okolností. Leda že by se jednalo o nutnou sebeobranu nebo to bylo v zájmu státu. Tímto kodexem se řídí i tajný agent Hamilton, který je právě na misi v pohraničních horách Uzbekistánu. Jako řidič pronikl do skupiny nejhledanějších evropských překupníků zbraní, kteří neznámým zájemcům nabízejí technologicky vyspělé strategické rakety.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).