Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Muži v černém, Tonoucí se stébla chytá a Hlubina

24. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – scifi thriller a drama Já, legenda - Většinu obyvatel naší planety proměnil zmutovaný virus v krvežíznivé bestie. Jeden z posledních žijících lidí na Zemi Will Smith je postaven před nelehký úkol. Věrný svému původnímu vědeckému povolání musí ze své krve vyvinout protilátku, která by mohla zachránit zbytky lidstva. Americký scifi thriller a drama (2007)
  • TV Barrandov, 20:05 – komedie Tonoucí se stébla chytá - Bláznivý vynálezce a šílený podnikatel propustil návrháře, a tak se musí o chod loděnice postarat sám. Francouzsko-italská komedie (1967)
  • ČT 2, 21:45 – dobrodružný mysteriózní horor Hlubina - Životu nebezpečná cesta za bohatstvím potopené lodi. Film podle dobrodružného románu Petera Benchleyho. Americký dobrodružný mysteriózní horor (1977)
  • Nova, 22:05 – akční scifi komedie Muži v černém -  Agenti T a J nosí černé obleky a černé brýle a dokážou si s vesmírnými potvorami všeho druhu poradit jako nikdo. Teď mají ale jen pár hodin na to, aby zachránili svět! Americká akční scifi komedie (1997)
  • Prima family, 23:25 – romantické historické drama Perem markýze de Sade - Aby ho umlčeli, zavřeli ho do ústavu pro choromyslné. Avšak ani zde markýz de Sade nepřestává psát své skandální knihy plné vášní a sexu. To se samozřejmě nelíbí puritánské státní správě, která do ústavu vyšle fanatického psychiatra, doktora Royer-Collarda. Americko-německé a britské romantické historické drama (2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).