Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Pacific Rim, Pomsta mrvého muže a O slavnosti a hostech

30. 10. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:20 – akční film Pacific Rim: Útok na Zemi – Když se z moře vyhrnou oddíly mimozemských nestvůr, rozpoutá se válečné peklo. Lidé pošlou do protiútoku nové zbraně Jaegers v podobě obřích robotů ovládaných dvěma piloty zároveň. Bohužel se zdá, že proti nestvůrám jsou roboti také téměř bezmocní. Lidstvo stojí na pokraji porážky a nezbývá mu než spoléhat na posádku zastaralého Jaegera složenou z vysloužilého pilota a nezkušeného nováčka. Dva nepravděpodobní hrdinové se stávají poslední nadějí před hrozící apokalypsou. Americký akční film (2013)

  • Relax, 21:50 – drama Cela 211 – Juan chce ve věznici, kde nastupuje do nového zaměstnání, udělat dobrý dojem, a proto se dostaví do práce o den dřív. Doma ho zatím čeká těhotná manželka Elena. Juanovo zdánlivě bezvýznamné rozhodnutí má však radikální vliv na jejich životy. Při prohlídce vězení je Juan nešťastně zraněn. Ostraha ho přemístí do prázdné cely 211, do doby, než se jim podaří sehnat lékaře. Ve věznici však nečekaně propuká vzpoura a Juan se ocitá v pasti… Španělsko-francouzské akční drama (2009)

  • Nova Cinema, 22:15 – thriller Pomsta mrtvého muže - Victor je původem Maďar, který se přistěhoval do USA s manželkou a šestiletou dcerou. Nastěhovali se do domu, který se stal předmětem zájmu místní mafie. Když se snažili vyhnat Victora a jeho rodinu, zbloudilá kulka vystřelená na výstrahu zabila jeho dceru. Poté, co byla zabita i jeho žena a on sám jako zázrakem přežil, si vybudoval novou identitu s cílem pomstít své bližní. Americký thriller (2013)

UX DAy - tip 2

  • ČT art, 22:20 – podobenství O slavnosti a hostech - Podobenství o hlouposti, moci a násilí. Film scenáristky Ester Krumbachové a režiséra Jana Němce, oceněný Trilobitem a Cenou mezinárodní filmové kritiky. Československé podobenství (1966)

  • Nova, 23:00 – drama Let – Ostřílený pilot dopravního letadla Whip Whitaker jako zázrakem přistane s porouchaným dopravním letadlem a zachrání téměř všechny cestující na palubě. Po havárii je letec oslavován jako hrdina, ale v průběhu vyšetřování je nutné zodpovídat stále více otázek. Kdo nebo co opravdu může za nehodu a co se vlastně stalo na palubě letadla? Americké drama (2012)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).