Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Posedlost, Smoke a Škola draka

19. 7. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – IAAF Diamond League 2013/Monako - Přímý přenos 10. závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků
  • STV 2, 21:25 – drama a komedie Smoke - Skupina lidí, jejichž životy jsou propleteny díky jejich příteli, manažerovi newyorského obchodu s doutníky Auggiemu (Harvey Keitel). Patří sem: spisovatel, který neumí psát (Hurt), zdráhavý otec, který utíká před svou minulostí (Forest Whitaker), ulice znalý puberťák snažící se najít sám sebe, Auggieho bývalá přítelkyně, kterou velmi dlouho neviděl a jež se vrací s překvapivými zprávami! Kritici a diváci přivítali neobvyklý humor Smoke, důvtip a skvělé herecké výkony. Německo-americké a japonské drama a komedie (1995)
  • Nova Cinema, 21:50 – akční komedie Škola hada - Akční komedie plná strhujících bojových scén a choreograficky dokonalých čísel umění kug-fu s Jackie Chanem a od choreografa filmu Tygr a drak. Hongkongská akční komedie (1978)
  • STV 1, 22:00 – drama Posedlost - Stephen Fleming (Jeremy Irons), dobře situovaný muž, člen vládního kabinetu, žije naplněný rodinný a profesionální život. Jeho manželství s Ingrid je vyrovnané, až do chvíle, kdy se seznámí s Annou (Juliette Binoche), přítelkyní svého syna Martyna. Vzplane v něm neovladatelná vášeň a je schopen udělat cokoliv, aby byl s ní. Posedlost Annou Stephena tak pohltí, že není schopen ani ochoten ničivý vztah ukončit. Když Anna Stephenovi oznámí, že ji Marty požádal o ruku a ona souhlasila, zhoubný milenecký čtyřúhelník se blíží k nevyhnutelné tragédii. Anna zůstává mimo, ale  Stephen a jeho rodina zaplatí krutou daň. Francouzsko-britské drama (1992)
  • Prima family, 22:20 – akční komedie a drama Slídilové - Neexistuje nic, co by nevyslídili – jde jen o to, za jak dlouho… Počítače, napětí a lehká nadsázka – to jsou tři ze stavebních kamenů úspěšného amerického filmu z roku 1992. Jeho hrdiny je pětice expertů vedená Martinem Bishopem, která se živí odhalováním chyb různých bezpečnostních systémů a návrhy na jejich odstranění.Americká akční komedie a drama (1992)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).