Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Quantum of Solace, Mezi řádky a Neporazitelní: Vykoupení

18. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima, 20:15 – akční film Quantum of Solace – Neohrožený agent 007 James Bond pátrá i přes zákaz své šéfové M po vrazích milované Vesper. Dostává se na stopu nebezpečné zločinecké organizace Quantum. Jeden z jejích členů Dominic Green skupuje zdánlivě bezcenné pozemky uprostřed pouště a Bond mu zkříží plány. Začíná boj na život a na smrt. Britský akční film (2008)

  • Prima love, 20:15 – komedie Vrchní, prchni! – Knihkupec Dalibor Vrána začne žít dvojím životem. Když si ho po nevydařeném třídním srazu spletou s číšníkem, stane se jako falešný vrchní postrachem barů a restaurací. Československá komedie (1980)

  • ČT Sport, 20:30 – MS 2015 v ragby (Anglie) – Přímý přenos zahajovacího ceremoniálu ze stadionu Twickenham.

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:45 – drama Mezi řádky – Začínající učitelka má třídu plnou studentů s rozdílnou barvou pleti, kde každý z nich patří do některého z pouličních gangů. Její snaha, aby ji respektovali, je dlouho marná. Když je ale černošský chlapec falešně obviněn z vraždy, ukáže pedagožka studentům, že můžou věci změnit, pokud budou chtít. Americké drama (2007)

  • Kino Barrandov, 22:20 – akční thriller Neporazitelní: Vykoupení – Je ve vězení a má možnost bojovat o svobodu. V tajném turnaji v kickboxu. Americký akční thriller (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).