Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: S tebou mě baví svět, Vrásky z lásky a Machete

12. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:10 – HC VÍTKOVICE STEEL – HC Kometa Brno – Přímý přenos utkání hokejové Tipsport extraligy komentují Michal Dusík a David Pospíšil. Buly hokej živě uvádějí Robert Záruba a Martin Hosták

  • Prima, 20:15 – rodinná komedie S tebou mě baví svět – I letos vyrážejí na tajemnou expedici YDYKSEB. Tradiční pánskou jízdu jim však manželky tentokrát pěkně osladí, když s nimi vyšlou i hromadu dětí. Československá rodinná komedie (1982)

  • Nova, 20:20 – akční film Transformers 3 – Když má Sam konečně pocit, že už se mu blýská na lepší časy, pravé problémy teprve začínají. Deceptikoni se vracejí, aby si vyřídili účty s planetou Zemí. Je opět na Autobotech, aby zachránili svět. Ale nebude to tak snadné, Deceptikoni jsou mnohem silnější, než kdy byli. Americký akční film (2011)

KL24

  • STV 1, 20:20 – komedie Vrásky z lásky - Ota je bývalý učitel a ve svém věku má již řadu vrtochů, kterými poněkud komplikuje život svému synovi a snaše. Nyní jej čeká náročná operace a Ota se rozhodne, že je ta správná doba, kdy je třeba vyhledat někoho, kdo kdysi dávno velmi ovlivnil jeho život. Setkání s herečkou Janou je ale poněkud jiné, než si představoval. Česká komedie (2012)

  • ČT 2, 22:30 – akční thriller Machete – S tímhle Mexičanem si neměli zahrávat! Okatě nadsazená jízda na vlně braku a pokleslých atrakcí. Americký akční thriller (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).