Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Smrtonosná past 2, Jeho fotr, to je lotr! a Taxikář

26. 2. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Columbia Pictures
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Nova Cinema, 20:00 – komedie Jeho fotr, to je lotr! – Greg Jebal má pocit, že získat si rodinu své snoubenky a zejména pak upjatého otce Jacka Byrnese, bylo to nejhorší, co v životě podstoupil. Také tuší, že až Jacka seznámí se svými rodiči, bude hůř. Zatím je sice přijat do rodiny, ale jen podmíněně. (Meet the Fockers, USA, 2004)

Prima, 20:15 – akční film Smrtonosná past 2 – Přesně rok po dramatické misi v Los Angeles policista John plánuje klidné vánoční svátky. Na Štědrý den jede na newyorské letiště vyzvednout manželku Holly, jež má přiletět z Los Angeles, ale letiště padne do rukou po zuby ozbrojených a perfektně vycvičených teroristů. (Die Hard 2, USA, 1990)

Nova, 20:20 – film Hněv Titánů – Deset let po tom, co hrdinně porazil obrovského Krakena, se Perseus, polobůh a Diův syn, snaží vést klidný život jako vesnický rybář a otec desetiletého syna Helia. Mezitím zuří boj o moc mezi bohy a titány. Bohové jsou nebezpečně oslabeni nedostatkem oddanosti lidí a ztrácejí kontrolu nad uvězněnými Titány. (Wrath of the Titans, USA, Španělsko, 2012)

JOJ, 20:35 – sci-fi Okrsek 13: Ultimátum – Damien a Leito se vrací do okrsku 13 s cílem nastolit pořádek a vyřešit problémy. Sektor je nyní pod kontrolou pěti různých mafiánských gangů. K vyřešení problému bude opět zapotřebí nezvyklých způsobů. (Banlieue 13 – Ultimatum, Francie, 2009)

BRAND24

ČT 2, 21:50 – krimi Taxikář –Travis Bickle je vojenský veterán, který po návratu z Vietnamu trpí nespavostí. Najde si proto práci jako noční taxikář. Během nekonečného popojíždění ulicemi New Yorku naráží jen na násilí, drogy a prodejný sex. V dlouhodobě traumatizovaném, frustrovaném Travisovi sílí odhodlání k radikálnímu činu. (Taxi Driver, USA, 1976)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).