Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Toy Story: Příběh hraček, Kokosy na sněhu nebo 1890

5. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT sport, 18:35 – hokej: HC Kometa Brno – HC Škoda Plzeň – Přímý přenos utkání Tipsport extraligy v ledním hokeji komentují Ondřej Zamazal a Martin Procházka. (2017)

  • Nova Cinema, 20:00 – animák Toy Story: Příběh hraček – Kdo si myslí, že hračky nemají vlastní život, se mýlí. Sotva dítko vyjde ze dveří, začnou se v jeho pokoji dít podivné věci. Všechny hračky si vydechnou, protože mohou být konečně samy sebou, místo aby předstíraly, že jsou pouhými neživými předměty. (Toy Story, USA, 1995)

  • Prima Max, 20:15 – krimi Kořist – Strhující příběh zkorumpovaného policisty, který honí zloděje, jenž stál za kolosální loupeží diamantů v Aténách. V typické belmondovské gangsterce se můžete těšit především na bleskový spád a velké množství kaskadérských scén. (Le Casse, Francie, Itálie, 1971)

ebf - partner 1

  • Prima, 20:15 – krimi 1890 (1): Démon z Tiesňavy – Mladý, přesto již svými moderními vyšetřovatelskými metodami a úspěchy proslavený detektiv Jánoš Marton z Pešti přijíždí na zámek Betliar řešit tajemnou brutální vraždu služky. Na Gemeru ho vítá rázný strážmistr Vilém Černý, kterému přítomnost až příliš sebevědomého vyšetřovatele z Pešti v jeho rajónu není vůbec po chuti… (Slovensko, 2017)

  • Nova, 20:20 – komedie Kokosy na sněhu – Jamajka je země slunce, tropických plodů, výtečného rumu a ultrarychlých sprinterů. Při kvalifikaci na letní olympijské hry ale dojde k hromadnému pádu a naděje jsou definitivně – nebo alespoň na 4 roky – pohřbeny. Ale v zapadlém baru u moře žije olympijský vítěz v jízdě na bobech, tak proč to s ním nezkusit? (Cool Runnings, USA, 1993)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).