Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: V Bruggách, Od devíti do pěti a Pravidla moštárny

1. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:50 – Česko – Alžírsko – Přímý přenos utkání Grand prix ve volejbalu žen z Brna

  • Prima love, 20:15 – komedie Od devíti do pěti – Od devíti do pěti je doba, kterou musejí trávit sekretářky v práci se svými šéfy. Jeden z nich je opravdu vypečený, a tak se tři ženy rozhodnou, že to tak nenechají. Americká komedie (1980)

  • STV 1, 21:15 – romantické drama Pravidla moštárny – Homer Wells vyrůstal v sirotčinci, kde byl jeho velkým ochranitelem doktor Wilbur Larch. Zásluhou výuky tohoto moudrého muže se svébytným pohledem na svět se během let stal skvěle připraveným lékařem bez diplomu, ale hlavně dobrým člověkem. Americké romantické drama (1999)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:40 – thriller V Bruggách – Po jedné fušce v Londýně jsou nájemní zabijáci Ray a Ken pověřeni svým drsným šéfem Harrym, aby se schovali v Bruggách. Zatímco jeden si užívá klidného prostředí a památek, druhý je malebným městem víc než znechucen. Nelákají ho památky, ale alkohol a ženská společnost. Ani jeden z nich neví, jak dlouho zde budou muset být, a tak pořád čekají, kdy se jim ozve jejich šéf s novým úkolem. Britsko-americký thriller (2008)

  • Nova, 21:55 – akční drama 300: Bitva u Thermopyl – Perský král Xerxes, který sám sebe prohlásil za vládce celého světa, má jediný cíl. V čele mohutné armády si podmanit Spartu a donutit jejího krále před ním pokleknout. Ten však vybral strategicky nejlepší místo, úzký průsmyk u Thermopyl, a rozhodl se společně s 300 věrnými sparťanskými bojovníky bojovat s obrovskou přesilou Peršanů do poslední kapky krve. Komiksové akční drama (2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).