Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Von Ryanův Expres, Avengers a Hořící Mississippi

8. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima Max, 20:15 – válečné drama Von Ryanův Expres – Když v létě 1943 do zajateckého tábora v Itálii dorazí plukovník Ryan, najde tu jen skupinu zdecimovaných anglických vojáků. Přesto je vyburcuje k útěku. Jenže ten se nezdaří. Zajatci jsou převezeni na lépe střežené místo, ale Ryan se nevzdává. Americké válečné drama (1965)

  • Nova, 20:20 – akční sci-fi Avengers – Když se nečekaně objeví nebezpečný nepřítel, který ohrožuje celou planetu, musí se Nick Fury, ředitel agentury pro udržení světového míru, pokusit o nemožné. Sám však katastrofu odvrátit nemůže, a tak osloví legendární superhrdiny Iron Mana, Neuvěřitelného Hulka, Thora, Kapitána Ameriku, Sokolí oko a Černou vdovu a společně se vydají se na nebezpečnou misi zachránit lidstvo před zánikem. Americké akční sci-fi (2012)

  • ČT 2, 21:50 – drama Hořící Mississippi – Trojnásobná vražda na pozadí rasových nepokojů, to je výbušná kombinace. Film podle skutečných událostí, oceněný Oscarem. Americké drama (1988)

BRAND24

  • ČT art, 22:30 – hudební film Konkurs – Než hrát falešně, to radši nehrát vůbec. Přehlídka talentů i antitalentů v povídkovém filmovém debutu režiséra Miloše Formana. Československý hudební film (1963)

  • Fanda, 01:05 – New Jersey Devils – Boston Bruins - Přímý přenos hokejového zápasu zámořské NHL.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).