Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Zodiac, Na život a na smrt a Všechnopárty

27. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima love, 20:15 – taneční drama Let’s Dance 3 – Mladý Moose přijíždí se svou přítelkyní Camille do New Yorku, aby spolu studovali vysokou školu. Na střední se oba věnovali tanci, ale Moose rodičům slíbil, že s ním přestane. Připlete se však do pouličního breakdance a seznámí se s taneční skupinou Piráti. Moose jim může pomoct vyhrát soutěž a splatit dluhy. Americké taneční drama (2010)

  • ČT 1, 21:30 – talk show Všechnopárty – Oblíbený pořad Karla Šípa slaví desáté narozeniny. (2015)

  • Nova Cinema, 21:45 – krimi thriller Zodiac - Novinář Robert Graysmith se dostane k případu záhadného masového vraha, který zabíjí náhodně vybrané oběti. Zločinec, přezdívaný Zodiac, rozeslal do novin dopisy a šifrované zprávy o svých budoucích i minulých vraždách a touha po jeho odhalení se pro žurnalistu stává posedlostí. Americký thriller (2007)

BRAND24

  • Nova, 22:20 – akční film Na život a na smrt – Čtyři mariňáci dostali za úkol zajmout vůdce Talibánu v rámci mise pojmenované Operace Red Wings. Byli odhaleni a museli čelit přesile 200 nepřátel. Z krvavé lázně utekl jen Marcus, ale tím jeho boj teprve začíná. Americký akční film (2013)

  • Prima, 22:25 – akční film Max Payne – Svérázný policista Max Payne se pouští do vyšetřování série záhadných vražd, které by mohly souviset i se smrtí jeho ženy a dítěte. A protože už nemá co ztratit, jde za pravdou za každou cenu. Americko-kanadský akční film (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).