Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Blízká setkání třetího druhu, 2Bobule nebo Sráči

20. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT sport, 17:00 – hokej: HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec – Přímý přenos čtvrtfinálového utkání Generali play off Tipsport extraligy.

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi Blízká setkání třetího druhu – Jeden z nejslavnějších sci-fi filmů všech dob. Steven Spielberg se v něm inspiroval tajemnými, nevysvětlenými jevy UFO a důmyslně rozehrál fantastickou podívanou o setkání s mimozemskou civilizací. (Close Encounters of the Third Kind, USA, 1977)

  • Prima Max, 20:15 – rodinná fantasy Zakletá Ella – Film natočený podle stejnojmenné knihy vypráví příběh dívenky Elly, která žije v magickém světě, kde jsou všechny děti při narození obdarovány pohádkovou Kmotřičkou. Ella jako dar a zároveň prokletí dostala poslušnost, a proto nemůže odmítnout žádný příkaz. Aby se osvobodila a získala vládu nad svým životem, musí přelstít království plné obrů, lidožroutů, zlých nevlastních sester, mluvících knih a zákeřných intrik. Pokud se jí to podaří, možná na své cestě potká lásku. (Ella Enchanted, USA, Irsko, Velká Británie, 2004)

KL24

  • Jednotka, 20:25 – komedie 2Bobule – Film je volným pokračováním komedie Bobule. Opět tak budeme sledovat eskapády dvojice kamarádů Honzy (Kryštof Hádek) a Jirky (Lukáš Langmajer). Jirka se zaplete s mladou krásnou dívkou, jejíž otec má ovšem o nápadnících své dcery úplně jiné představy. Honza zatím žije s Klárou (Tereza Voříšková) na dědečkově vinařství a jakožto vinař začátečník se pouští do vrcholného umění slámového vína. Nejenže čelí neúspěchům, ale po nečekaném příchodu kumpána Jirky se jeho život obrátí naruby. (Česko, 2009)

  • ČT2, 21:50 – krimi komedie Sráči – Dva ani zdaleka čistí policejní detektivové, jeden zelenáč a druhý zkušený, jdou po dvou kriminálnících, kteří sériově vylupují malé pošty a pobočky bank. Při zásahu a přestřelce zelenáč jednoho z lupičů zastřelí. To mu změní celý život. Je vyšetřován inspekcí ministerstva vnitra, odchází od policie, dlouho marně shání práci, opustí ho žena, začne pít. I jeho zkušený kolega se k němu obrátí zády. Mezitím lupič, který přestřelku přežil, chystá s právě propuštěným vězněm „velkou ránu“. Netuší ale, že jsou sledováni starším z naší dvojice policistů. Peníze jako první a poslední životní téma – pro lumpy i pro spravedlivé. (Česko, 2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).