Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Fantom Morrisvillu, Kapitán Phillips nebo Za borovicovým hájem

19. 6. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – thriller Kapitán Phillips – Studie přepadení americké nákladní lodi Maersk Alabama somálskými piráty, ke kterému došlo v roce 2009. Režisér Paul Greengrass nám v něm nabízí kombinaci napínavého thrilleru a pohledu na širokou škálu důsledků globalizace. Film se zaměřuje na vztah mezi velícím důstojníkem Alabamy a kapitánem somálských pirátů. V souboji vůle a odhodlání, který následuje 230 km od somálského pobřeží, jsou oba muži vydáni na milost osudu, který je zcela mimo jejich kontrolu. (Captain Phillips, USA, 2013)

  • Prima Max, 20:15 – akční komedie Tohle je válka! – Dva špičkoví agenti CIA jsou kamarádi na život a na smrt. To ovšem pouze do doby, než se oba zblázní do jedné a téže slečny. Lauren Scottová (Reese Witherspoon) je kariéristka a je sice v pracovním životě úspěšná, ale její milostný život je jedna velká katastrofa… (This Means War, USA, 2012)

  • JOJ Family, 20:20 – komedie Můj hříšný muž – Film o lásce a manželské krizi dvou ambiciózních vědců jako pracovním úrazu vznikl v roce 1986 a pod pracovním názvem Hroši nepláčou ho natočil režisér Václav Matějka podle scénáře Haliny Pawlovské a Milana Štaindlera. (Československo, 1986)

  • Barrandov Plus, 20:20 – thriller Za borovicovým hájem – Luke se na poutích živí jako motocyklový kaskadér. Když zjistí, že mu jeho milenka tajně porodila syna, rozhodne se svou rodinu najít a být pro dítě dobrým otcem. Aby zajistil pro rodinu více peněz, opustí kaskadérský život a začne na motorce vykrádat banky. Co ale vypadá jako dokonalé zločiny, brzy přiláká zájem policie a především jednoho ambiciózního detektiva. (The Place Beyond the Pines, USA, 2012)

BRAND24

ČT2, 21:55 – hudební komedie Fantom Morrisvillu – Parodie na brakové romány odehrávající se v ponurých šlechtických sídlech plných tajných chodeb, intrik a dávných tajemství. Příběh se odehrává v pražském Smetanově divadle, kde si během představení Bizetovy Carmen málo vytížený hudebník čte šestákový román ukrytý mezi notami s jeho hrdinou prožívá neuvěřitelná dobrodružství. (Československo, 1966)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).