Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Pýcha a předsudek, Dvojčata a Ring volný

21. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Focus Features
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Nova Cinema, 20:00 – životopisné drama Ring volný – Film natočený podle skutečné události představuje odvážnou a skoro drzou manažerku boxu, která se snaží z obyčejného chlapíka udělat světového profesionálního boxera se „smrtícím“ úderem. (Against the Ropes, USA, Německo, 2004)

Prima Max, 20:15 – komedie Dvojčata – O dvojčatech se hovoří, že je bezpečně pozná jen jejich vlastní matka. S totožností této dvojice ale nebude mít problémy nikdo… (Twins, USA, 1988)

ČT art, 20:20 – záznam divadelního představení Gazdina roba – Mistrovské dílo režiséra Zdeňka Kaloče je považováno za inscenaci desetiletí. Pravdivé a syrové hře vévodí Dagmar Veškrnová. Herečka za tuto přelomovou charakterní roli dostala diváckou cenu. (Československo, 1994)


Autor: ČT

Jednotka, 20:25 – romantické drama Pýcha a předsudek – Jeden z nejčtenějších a nejoblíbenějších knižních bestsellerů britské spisovatelky Jane Austen se po více než šedesáti letech vrací na filmové plátno. Snová výprava do Anglie konce 18. století s hvězdným obsazením, okouzlující kamerou a nesmrtelným příběhem dokáže alespoň na dvě hodiny zpomalit zběsilé tempo moderní doby. (Orgueil et préjugés, Velká Británie, Francie, 2005) 

BRAND24

ČT 2, 23:45 – western Hodina pušek – Starý rančer se se svojí bandou pokouší za každou cenu ovládnout arizonské město Tombstone a jeho okolí. Tento záměr před nikým příliš netají, všechny nepohodlné přitom rychle a neúprosně odstraňuje z cesty. Proti němu stojí uznávaný šerif, jenž se marně a téměř osamoceně pokouší zastavit rozpoutané bezpráví a násilí. (Hour of the Gun, USA, 1967)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).