Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Vikingové, Marnie nebo Nevěrné hry

28. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: HBO
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 21:45 – drama Marnie – Marnie je nejen přitažlivá, chytrá a důvěru vzbuzující mladá žena, milující koně, ale rovněž úspěšná notorická zlodějka a lhářka. Pro své plány si vybírá pouze dobře zavedené podniky v různých městech USA. Když získá zaměstnání jako sekretářka Marka, pokusí se také ukrást peníze ze sejfu jeho firmy. Tentokrát je však při činu přistižena právě spolumajitelem podniku. Ten požádá krásku o ruku „výměnou“ za to, že věc nenahlásí na policii a nikomu nic neprozradí. Marnie s tím rozhodně nesouhlasí, přesto na návrh Marka přistoupí… Režie: Alfred Hitchcock

  • Prima Cool, 22:15 – seriál Vikingové - mladý Ragnar se od věštkyně dozví, že je předurčen pro skvělou budoucnost. Nechá si postavit loď a je rozhodnut vypravit se na západ.

  • Prima Max, 22:20 – akční Smrtící orchidej – když byla Cataleya malá, nechal mafián Don Luis zabít její rodiče. Jako dospělá žije jen pro pomstu, a tak se z ní stává profesionální zabiják. Dokáže se dostat k vrahovi rodičů, který je pod ochranou CIA?

BRAND24

  • ČT art, 23:30 – drama Nevěrné hry – psychologický film režisérky M. Pavlátové vypráví o vzájemném hledání partnerské harmonie, o tichém trápení a rozechvělých očekáváních, o únavě, kterou toto napětí způsobuje, o touze po plnosti života.

  • Kino Barrandov, 23:55 – thriller Dům na prodej – po smrti manžela začala žít novým životem. Změnila bydliště i zaměstnání. Stala se realitní makléřkou a hned první prodej domu byl zvláštní…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).