Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Záhrada, Kopačky a Únos

3. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • TV Barrandov, 21:55 – thriller Šepot – Unesený chlapec rozehrává se svými únosci hru na život a na smrt… Umí totiž ovládat temné síly, se kterými není radno si pohrávat. Americký thriller (2007)

  • Nova Cinema, 22:10 – thriller Únos – Manželé Jeffrey a Amy Taylorovi jedou přes Nevadskou poušť do San Diega. Jejich auto se rozbije zrovna mezi dvěma městy. Naštěstí jim pomoc nabídne řidič projíždějícího kamionu, který slíbí, že ženu odveze k telefonu v blízkém motelu. Manžel však brzy zjistí, že závadu někdo způsobil úmyslně a spěchá za manželkou. Ta však zmizela. Americký thriller (1997)

  • ČT art, 22:40 – komedie Zahrada – Křehká komedie o tajuplném životě v zahradě. Film oceněný šesti Českými lvy, na Prix Italia a na MFF Karlovy Vary. Slovenská komedie (1995)

BRAND24

  • Prima Cool, 23:10 – romantická komedie Kopačky - Seriálová herečka Sarah a skladatel Peter jsou ukázkový pár. Tedy jen do chvíle, než Sarah odkopne Petera kvůli kontroverznímu sukničkáři. Peter se rozhodne zapomenout na zklamání na dovolené na Havaji. To by byl nejspíš skvělý nápad, pokud by tam hned první den nepotkal svou bývalou i s novým milencem. Americké romantická komedie (2008)

  • Prima, 23:25 – životopisné drama Sólista – Novinář Steve Lopez hledá námět pro své sloupky, které píše pro losangeleský deník. Když potká na ulici podivného bezdomovce a zjistí, že je geniálním hudebníkem, netuší, jak moc mu tohle osudové setkání změní pohled na život. Americké životopisné drama (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).