Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Anděl Páně, Královské Vánoce nebo Sedmero krkavců

23. 12. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova, 10:05 – romantické Královské Vánoce – Emily Taylorová je jedinou dcerou proslulého krejčovského mistra z Philadelphie. Sama je šikovnou švadlenou, hrdou na své řemeslo. Životní sílu jí dodává i velká láska k sympatickému Leo Jamesovi z Evropy. Blíží se Vánoce a on jí odhalí svou skutečnou identitu. Je princ a dědic trůnu v malém evropském království a zve ji domů na svátky… (A Royal Christmas, USA, 2014)


  • ČT1, 20:00 – pohádka Anděl Páně – Je časné ráno, v předvečer Štědrého dne, a celé nebe se chystá na velkolepé oslavy Ježíškových narozenin. Jen jeden anděl jakoby tu byl navíc a jakoby se každému jen pletl pod nohy – Petronel, paličatý nešika a přetrhdílo. Na co sáhne, to zkazí, ale přitom nikdy nepřizná svoji chybu. Zakrátko si proti sobě poštve všechny svaté. (Česko, 2005)

  • ČT2, 20:00 – muzikál Evita – Autorská dvojice Andrew Lloyd Webber a Tim Rice vytvořila divadelní muzikály Jesus Christ Superstar, Cats, Evita, které patří k tomu nejlepšímu, co v tomto žánru bylo na světě vytvořeno. Jejich životopisně laděná Evita se na jevišti objevila poprvé v roce 1978, na svoji filmovou podobu si ale počkala až do roku 1996. V hlavních rolích Madonna a Antonio Banderas. (USA, 1996)

BRAND24

  • Prima, 20:15 – pohádka Sedmero krkavců – Mladá dívka na sebe bere těžký úkol. Musí se pokusit zachránit své bratry a zbavit je prokletí, které na ně uvrhla jejich matka. Je to příběh o odvaze, vytrvalosti, ale také síle slova, pravdy a opravdové lásky. (Sedem zhavranelých bratov, Česko, Slovensko, 2015)

  • JOJ Family, 20:20 – pohádka Deváté srdce – Potulný student Martin se přihlásí, že uzdraví princeznu Adrianu, která trpí podivnou nemocí. Netuší, že princezna je v moci mocného čaroděje Aldobrandiniho, který si připravuje omlazovací elixír z krve devíti lidských srdcí. Podaří se Martinovi čaroděje porazit? (Československo, 1978)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).