Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Con Air, Ledová archa a biatlon

12. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 11:25 – Biatlon: SP 2015/16 Rakousko – Přímý přenos stíhacího závodu žen na 10 km z rakouského Hochfilzenu.

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný film Harry Potter a Fénixův řád - Pán Zla nemíní tentokrát nic ponechat náhodě a před přípravou spletitého plánu na ovládnutí světa musí získat jeden artefakt, který mu mnohé osvětlí. Jenže v jeho cestě k definitivní moci stojí mnoho překážek. Jednou z nich je právě Harry – chlapec, který ho již jednou porazil a ze souboje si odnesl jen jizvu ve tvaru blesku. Americko-britské dobrodružné drama (2007)

  • Kino Barrandov, 20:15 – akční sci-fi Ledová archa - Zemí, kterou zachvátila druhá doba ledová, projíždí sedmnáct let vlak. Tajemný stvořitel expresu a jeho malá armáda brání několika tisícům lidí tento vlak opustit. Americko-jihokorejské akční sci-fi (2013)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – komedie Na samotě u lesa - Městská rodina Lavičkových se pokouší za výhodných podmínek získat domek, jehož majitelem je vesnický samorost děda Komárek. V malebné chaloupce se rozhodnou strávit dovolenou a zatímco otec považuje pobyt na venkově za nejen zdraví prospěšný a děti jsou nadšené, matka je z čilého dědy stále rozčilenější. Československá komedie (1976)

  • ČT 2, 21:40 – akční film Con Air – Už na zemi byli smrtelně nebezpeční. A teď dostali křídla. Americký akční film (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).